Ο Αιμίλιος Χειλάκης αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Είχα όγκο στη βάση του κρανίου»!

Στην εφημερίδα Τα Νέα και τη Ζωή Λιάκα μίλησε ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε στη δημοσιογράφο πως διαγνώστηκε με όγκο στη βάση του κρανίου του, ο οποίος τον οδήγησε σε ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο.

“Στα 41 μου χρόνια έκανα μια πάρα πολύ σοβαρή εγχείρηση, είχα έναν όγκο στη βάση του κρανίου. Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς

του 2012 παθαίνω διπλωπία, ο οφθαλμίατρος μου είπε «τρέξε τώρα στον νευροχειρουργό»! Για τη συγκεκριμένη εγχείρηση, όλοι οι νευροχειρουργοί μου έλεγαν ότι είναι πάρα πολύ δύσκολη και πανάκριβη, σχεδόν 200,000 ευρώ μου έλεγαν ότι θα κόστιζε. Βρήκα τον Χρήστο Γεωργαλά, ο οποίος μου έσωσε τη ζωή. Είναι καθηγητής ενδοσκοπικής χειρουργικής βάσης κρανίου στο πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ.”, εξομολογήθηκε.

Μάλιστα, συγκίνησε περιγράφοντας τη στιγμή πριν μπει στο χειρουργείο: “Τη στιγμή που έμπαινα στο χειρουργείο είπα στον γιατρό ότι μέχρι τώρα έχω ζήσει μια πλήρη ζωή, τα περισσότερα πράγματα από αυτά που ήθελα να κάνω τα προσπάθησα, άλλα έγιναν άλλα δεν έγιναν. Όταν πήγαν όλα καλά μου είπε «Πρώτη φορά είδα στη ζωή μου ασθενή να ηρεμεί τον χειρουργό”.

Απόσπασμα της συνέντευξής του παρουσιάστηκε στο Πρω1νό και η Φαίη με τους συνεργάτες της σχολίασαν τα όσα εξομολογήθηκε ο Αιμίλιος Χειλάκης. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Σοκάρει ο Πάνος Καλλίτσης περιγράφοντας τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε: “Με πυροβόλησε στην καρδιά” 

Τατουάζ-Εξελίξεις: Ανακαλύπτουν την πληροφορία ότι ο Σωκράτης είναι γιός του Ορφέα… 

Ο Λευτέρης Πανταζής πήρε θέση για την ανήθικη πρόταση που δέχτηκε η Κόνυ Μεταξά! 

Keywords
Τυχαία Θέματα