Ο Αναστάσιος Ράμμος για τον πατέρα του: “Δεν θέλω να έχω σχέσεις μαζί του”!

Ο Αναστάσιος Ράμμος το βράδυ της Πέμπτης (17/01) βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στον πατέρα του – για τον οποίο έχει μιλήσει και στο παρελθόν – περιγράφοντας τις άσχημε στιγμές που έχει βιώσει. Μάλιστα, εξομολογήθηκε πως υπήρξε διάστημα που έμενε στον δρόμο.

“Ο μπαμπάς μου ήταν αλκοολικός, έχω ζήσει καταστάσεις βίας. Ευτυχώς η μητέρα μου χώρισε και τώρα είναι καλά. Μόνο καλό μου κάνει που δεν έχω σχέσεις με τον μπαμπά μου γιατί γράφω τραγούδια.

Τον έχω συγχωρέσει αλλά δεν θέλω συνέχεια, δεν θέλω να έχω σχέσεις μαζί του. Δεν ασχολείται κανείς με αυτόν, τους έχω κόψει όλους, δεν θέλω τίποτα.”, εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων.

Απόσπασμα της συνέντευξης του προβλήθηκε και στο Πρω1νό, με τη Φαίη να σχολιάζει: “Είναι σαν να είδαμε εικόνες μπροστά μας με τον τρόπο που μιλούσε, που απαντούσε στον Γρηγόρη… Είδαμε τη βία, πόσο πληγωμένος ήταν… φοβερό! Η μουσική ήταν καταφύγιο για εκείνον…”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

“Ήταν η φάτσα μου παντού! Έκανα εμετό με αυτό το πράγμα! Ήμουν πρώτη είδηση ότι ήμουν υιοθετημένη”!

Keywords
Τυχαία Θέματα