Ο Χανταμπάκης μιλάει ανοιχτά για το Survivor: “Δεν είχα όρεξη ούτε για χαμόγελο, ούτε για πλάκες”

Το βράδυ της Κυριακής (23/12) προβλήθηκε ο μεγάλος τελικός του Nomads – Μαδαγασκάρη και νικητής αναδείχθηκε ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 150,000 ευρώ, αλλά και την αγάπη του κόσμου.

Ο Στέλιος επέστρεψε το απόγευμα της Τετάρτης (26/12) στην Ελλάδα και σήμερα βρέθηκε καλεσμένος στο Πρω1νό, όπου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Φαίη. Μίλησε για το παρελθόν και αναφέρθηκε στο Survivor

και στην εικόνα που είχε σχηματίσει τότε ο κόσμος για τον χαρακτήρα του. Να σας θυμίσουμε πως είχε δεχτεί αρκετά μηνύματα, επικριτικά και απαράδεκτα, τα οποία τον έριξαν ψυχολογικά.

“Νομίζω πως όπως την πραγματική ζωή για να βγάλουμε μια ολοκληρωμένη άποψη για έναν άνθρωπο, περνάει λίγος καιρός, τον συναντάμε ξανά, συζητάμε μαζί του και όσο περνάει ο καιρός αποφασίζουμε για το αν έχουμε κρίνει σωστά, ή αν έχουμε πέσει έξω.”, ανέφερε αρχικά, θέλοντας να πει πως πέρασε καιρός από το τέλος του Survivor και ο κόσμος που τον γνώρισε μόνο μέσα από αυτό, είχε την ευκαιρία να τον δει ξανά.

Στη συνέχεια, έσπευσε να τονίσει μετά από ερώτηση της Φαίης αν η εικόνα του στο Survivor ήταν αληθινή: “Η τηλεόραση μπορεί να σου δώσει πολύ γρήγορα ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα, ή κάτι πολύ κακό. Εμείς που δουλεύουμε στη τηλεόραση δεν μπορούμε να την αποδεχτούμε μόνο αν μας έρθει κάτι καλό, αλλά πρέπει να αποδεχτούμε τα πάντα. Δεν θέλω να πω ότι δεν ήμουν αυτό που φάνηκε στο Survivor, ούτε ότι ήμουν, αλλά και ούτε ότι αδικήθηκα. Θέλω να πω ότι στο τέλος ο κόσμος έχει παρακολουθήσει πολύ περισσότερο τη ζωή μας, από τους δύο μήνες που μπορεί να είσαι σε ένα παιχνίδι”. Όσο για τη νίκη του, εξομολογήθηκε: “Δεν περίμενα να κερδίσω ούτε το Nomads, ούτε τον κόσμο. Πήγα στο Nomads για να αγωνιστώ, όπως κάνουμε και στην πραγματική μας ζωή. Ποτέ δεν πίστεψα ότι ο κόσμος με κράτησε στο παιχνίδι επειδή με συμπαθεί”.

Ο Στέλιος συνεχίζοντας τη κουβέντα του για τα όσα βίωσε μετά το Survivor, ανέφερε: “Με είχε στενοχωρήσει και ο χρόνος που πέρασε, επειδή έχω διαβάσει και ακούσει πάρα πολλά -όχι από τον κόσμο- αλλά από δημοσιογράφους, ο λόγος που δεν δούλεψα στην τηλεόραση ήταν γιατί εγώ δεν ήθελα να δουλέψω και όχι γιατί δεν είχα προτάσεις. Δεν είχα τη διάθεση και την όρεξη, ούτε για χαμόγελο, ούτε για πλάκες, ούτε για τίποτα”.

Αναφερόμενος στον Γιάννη Σπαλιάρα, ο οποίος τον χαρακτήρισε “φοβισμένο”, είπε: “Επειδή το άκουσα τον Γιάννη που το ανέφερε αυτό, ότι ήμουν φοβισμένος, θέλω να πω ότι ήμουν στενοχωρημένος. Φοβισμένος δεν ήμουν. Όταν ένας άνθρωπος είναι στενοχωρημένος δεν μπορεί να προσπερνάει αυτό το κομμάτι και να είναι σαν να μην τρέχει τίποτα. Εγώ σαν χαρακτήρας δεν είμαι έτσι. Επίσης, το ότι ήμουν μετρημένος με το χιούμορ μου και τις πλάκες μου, ήταν γιατί δεν ένιωθα πολύ καλά. Όταν έχεις παρεξηγηθεί δεν μπορείς να το προσπερνάς αυτό και να συνεχίζεις να νομίζεις πως ο κόσμος θα καταλάβει αν κάνεις πλάκα. Ποτέ δεν θέλω να στενοχωρήσω ή να αδικήσω κάποιον”.

Όσο για το ότι ήταν μετρημένος στο Nomads, εξομολογήθηκε: “Υπήρχαν πολλές σκέψεις στο μυαλό μου, γιατί ο κόσμος μπορεί να πίστευε ότι υποκρίνομαι ή ότι θέλω να δείξω έναν άλλον εαυτό. Πίστευτα ότι ό,τι και να κάνω θα ήταν λάθος”. Τέλος, όταν η Φαίη τον ρώτησε για ποιον χάρηκε περισσότερο για τη νίκη του, βουρκωμένος είπε τη σύζυγο του, Όλγα και τη μητέρα του!

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Στέλιου Χανταμπάκη:

Διαβάστε ακόμη:

Το συγκλονιστικό μήνυμα του Νίνο: “Αυτή είναι η πραγματικότητα… Είμαι εδώ μόνος”

Keywords
Τυχαία Θέματα