Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος στόλισε Χριστουγεννιάτικο δέντρο με τον γιο του Άρη και μας το δείχνει σε βίντεο!

Μπορεί ο Δημήτρης Αργυρόπουλος να συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τον δεύτερο κύκλο του My Style Rocks, ωστόσο δραστηριοποιείται εδώ και πάρα πολλά χρόνια στον χώρο των ΜΜΕ και της διαφήμισεις. Έτσι την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα και να βγει μπροστά από το γυαλί.

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος δεν φοβάται να ζήσει την ζωή και να κάνει ασυνήθιστες επιλογές. Ένα τρανταχτό παράδειγμα

είναι ο γάμος του με την Μαρία Μπακοδήμου, για τον οποίο περιέγραψε ένα άγνωστο περιστατικό σε πρόσφατο επεισόδιο του My Style Rocks.

«Η Μαρία ήταν έγκυος στον 8ο μήνα και είχαμε πάει με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και μια δικηγόρο στο δημαρχείο για να παντρευτούμε. Ξέραμε ότι είναι αγόρι το παιδί και μου λέει η Μαρία «Μπορούμε να πούμε το παιδί Μπακοδήμο». Επειδή η Μαρία δεν έχει αδελφό ήθελε να συνεχιστεί το όνομα. Έγινα έξαλλος και έφυγα. Μετά φυσικά γύρισα γιατί την αγαπούσα!», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αργυρόπουλος.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariabacodimou (@mariabacodimou) στις 17 Σεπ, 2018 στις 4:43 πμ PDT

Ο αυστηρός κριτής του ριάλιτι μόδας από τον γάμο του με την Μαρία Μπακοδήμου, έχει δύο γιους. Τον Νικήτα, ο οποίος πρόσφατα έφυγε για σπουδές στο εξωτερικό και τον Άρη.

Ο ίδιος είναι ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς, αφού κατά την τελετή αποφοίτησης του γιου του Νικήτα, δημοσίευσε μια οικογενειακή φωτογραφία και έγραψε στη λεζάντα: «We did it!!!so emotional! Bravo niki! #proudfamily #prouddad»


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Argyropoulos (@dimitrisargyropoulos) στις 11 Ιούλ, 2018 στις 11:14 πμ PDT

Ο Δημήτρης είναι ιδιαίτερα ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και συχνά πυκνά δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητα του. Έτσι, μέρα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα μας ενημέρωσε ότι στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με τον γιο του Άρη.

Δείτε το παρακάτω υλικό:


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Argyropoulos (@dimitrisargyropoulos) στις 22 Νοέ, 2018 στις 11:33 πμ PST

Δείτε ακόμη: Nomads: Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έδωσε τέλος στην κόντρα της με τον Χρήστο Βασιλόπουλο – Τι συνέβη;

Keywords
Τυχαία Θέματα