Ο Δήμος Αναστασιάδης μας δείχνει την οικογένειά του και «ρίχνει» το instagram

Ο Δήμος Αναστασιάδης και η Τζένη Θεωνά είναι δύο πολύ ευτυχισμένοι γονείς καθώς πριν λίγες ημέρες έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι. Ο γνωστός τραγουδιστής μας έδειξε πριν από λίγες ώρες τον γιοτ ου για πρώτη φορά και χτες δημοσίευσε μια ακόμα πολύ τρυφερή φωτογραφία.

Σε αυτήν βλέπουμε τον ίδιο να είναι αγκαλιά με τη σύντροφό του η οποία είναι έγκυος, και τα σκυλάκια τους. Η φωτογραφία τραβήχτηκε λίγο πριν γεννήσει η όμορφη ηθοποιός και φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια και τα likes

έπεσαν βροχή από τους διαδικτυακούς φίλους του τραγουδιστή.

Ο τραγουδιστής είχε βρεθεί πριν λίγες μέρες καλεσμένος στο Πρω1νό και είχε μιλήσει για τον γιο του με τα πιο όμορφα και τρυφερά λόγια:

«Απλά θέλω να κοιτάζω κάθε κίνησή του. Θέλω να τα δω όλα! Πώς κοιμάται, πώς θηλάζει…»

Όσο για την Τζένη Θεωνά είπε: «Νομίζω η αγάπη και η λατρεία έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα!Είναι κάτι που δεν υπάρχουν λέξεις πια για να ταιριάζουν σε αυτό που συμβαίνει. Νιώθω ευλογημένος που όλα ήρθαν έτσι όπως τα περίμενα και τα είχα φανταστεί από μικρό παιδί».

Έχουν σκεφτεί το όνομα που θα του δώσουν; «Έχουμε σκεφτεί αλλά δεν θέλουμε να το αποκαλύψουμε ακόμα».

Ο ίδιος είχε δηλώσει παλαιότερα για τη σύντροφό του:

«Δεν φαντάζομαι τον εαυτό μου να μην κάνω οικογένεια, να γεράσω και να είμαι μόνος, χωρίς παιδιά. Έχω μεγαλώσει σε μια οικογένεια που θαυμάζω. Μου είναι οικείο και το θέλω στη ζωή μου. Δεν πιστεύω πως πρέπει να γίνει με το ζόρι. Είναι κάτι που έρχεται μόνο του.. Σε αυτή τη φάση, με τα συγκεκριμένα δεδομένα, θεωρώ ότι έχω δίπλα μου έναν υπέροχο άνθρωπο, όμως πιστεύω ότι η οικογένεια είναι κάτι διαφορετικό. Δεν αποκλείω τίποτα στη ζωή μου. Είμαι ευτυχισμένος στη φάση που είμαι και όλα έρχονται κατόπιν ευτυχίας».

Διαβάστε ακόμα:Στέλλα Γκαντώνα: Δεν θα πιστέψεις τι σπούδασε πριν γίνει δημοσιογράφος

Keywords
Τυχαία Θέματα