Ο nail artist Tom Bachic δημιούργησε στη Jennifer Lopez το nude manicure που λατρεύετε

Το nude manicure δεν είναι απλή υπόθεση. Και φυσικά αναφερόμαστε στο τέλειο nude. Εκείνο που δεν είναι ούτε πολύ φωτεινό ούτε μουντό. Δεν υπερισχύει το ροζ αλλά δεν έχει καφέ τόνους. Είναι απλά nude. Καθαρό, “γυμνό” από χρώμα και ότι πιο chic. Κατάλληλο για όλες τις εποχές, τις περιστάσεις και τα looks. Το nude δεν μας δεσμεύει. Αντιθέτως, “κουμπώνει¨ και συνδυάζεται με τα πάντα. Είναι τέλειο για το γραφείο, για τις βραδινές εμφανίσεις ακόμη κι αν έχετε glam διάθεση ενώ είναι τέλειο ακόμη κι αν ετοιμάζεστε να ντυθείτε νύφη.

Και

τώρα έρχεται ο celebrity nail artist Tom Bachic να δημιουργήσει στη Jennifer Lopez το απόλυτο nude manicure. Εκείνο που θέλετε να αποκτήσετε εδώ και καιρό. Το τέλειο που η star των stars φόρεσε σε επίσημη εμφάνιση της αποδεικνύοντας πως μπορεί να είναι sexy, λαμπερή και chic μαζί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Bachik Nails (@tombachik) στις 27 Οκτ, 2019 στις 9:31 μμ PDT

Ο Bachic μάλιστα αποκάλυψε το βερνίκι που χρησιμοποίησε. Πρόκειται για την απόχρωση Topless and Barefoot της Essie και αυτό που έχετε να κάνετε είναι να τρέξετε στο αγαπημένο σας beauty κατάστημα και να το αποκτήσετε. Σήμερα κιόλας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη essie (@essie) στις 29 Μάι, 2019 στις 1:14 μμ PDT

Κεντρική photo: James Devaney/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Από το κλασικό κόκκινο μέχρι το μπλε -Δείτε τα κραγιόν που κολακεύουν τις επιδερμίδες με θερμούς υποτόνους

Προετοιμαστείτε για τις γιορτές με τα καλύτερα tricks για τέλεια εφαρμογή του highlighter

Keywords
Τυχαία Θέματα