Ο Πάνος Βλάχος βγαίνει νοκ αουτ, για να φέρει εις πέρας το challenge του Νίκου Κοκλώνη!

Mια νεα ενότητα με καλό σκοπό έχει φέτος το Celebrity Travel του Νίκου Κοκλώνη που κάνει πρεμιέρα στο Open TV το Σάββατο 3 Νοεμβρίου.

Έχει ταξιδέψει διάσημους Έλληνες στα πιο εξωτικά ή περίεργα μέρη στον πλανήτη. Έκανε την πρώτη κοινή συνέντευξη ενός πολυσυζητημένου ζευγαριού: του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της Νατάσσας Καλογρίδη. Όμως, στον Νίκο Κοκλώνη επέλεξαν να δώσουν και την πρώτη τους κοινή συνέντευξη μετά από περισσότερα από 10 χρόνια κοινής ζωής και δύο παιδιά η Σίσσυ Χρηστίδου

και ο Θοδωρής Μαραντίνης. Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε στον Mr Travel για τα νέα δεδομένα στην προσωπική του ζωή, ενώ στο ταξίδι του CelebrityTravel στην Κούβα βρέθηκαν μαζί για πρώτη φορά στον τηλεοπτικό αέρα η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας λίγο καιρό αφότου έγιναν ζευγάρι.

Συνεχίζοντας με αποκλειστικότητες, φέτος ο Νίκος Κοκλώνης ξεκινά με ένα πολύ δυνατό roaster καλεσμένων στην εκπομπή του, που φέτος βρίσκεται στο ολόφρεσκο Open TV και ξεκινά με μια προσθήκη που κάνει αίσθηση. Σε κάθε εκπομπή ο Mr Travel υποβάλλει τον καλεσμένο του σε μια δύσκολη δοκιμασία, στο τέλος της οποίας η χαρά είναι διπλή: από τη μία είναι η ικανοποίηση του καλεσμένου πως ανταπεξήλθε στο challenge, από την άλλη έρχεται η χαρά της ουσιαστικής προσφοράς σε έναν καλό σκοπό.

Τι εννοούμε; Σκοπός είναι μέσα από τη δοκιμασία ο celebrity-καλεσμένος να συγκεντρώσει ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό αληθινών χρημάτων. Αυτό το ποσό ο καλεσμένος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει σε ποιον κοινωφελή σκοπό θέλει να το προσφέρει, μέσα από το Celebrity Travel.

Έτσι, πέρα από τις συναρπαστικές εικόνες και τις ταξιδιωτικές εμπειρίες που ο καθένας από εμάς θα ήθελε να ζήσει, ο Νίκος Κοκλώνης δίνει και μια κοινωνική διάσταση στην εκπομπή του, ενισχύοντας μέσα από ένα διασκεδαστικό για τον καλεσμένο challenge έναν καλό σκοπό.

Για να δούμε, που θα επιλέξει να προσφέρει τα χρήματα που θα κερδίσει ο ηθοποιός Πάνος Βλάχος που κάνει ποδαρικό στην εκπομπή του Νίκου;

Το πρώτο επεισόδιο του Celebrity Travel θα προβληθεί το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στις 20.00 στο Open TV.

Προσδεθείτε, γιατί σύντομα απογειωνόμαστε!

Δείτε ακόμη: Καρέ-καρέ η εν ψυχρώ δολοφονία του Γιάννη Μακρή!

Keywords
Τυχαία Θέματα