Ο Τάκης Ζαχαράτος για τον Σάκη Ρουβά: “Κυρία Μενδώνη άξιος χορευταράς ο Ρουβάς στις πίστες, αλλά…”

Την Παρασκευή (11/9) ο Τάκης Ζαχαράτος σε μια ακόμη απολαυστική βραδιά στο θέατρο Άλσος, σατίρισε μεταξύ άλλων, τον Σάκη Ρουβά

Συγκεκριμένα, με αφορμή την πρόσφατη παρουσία του τραγουδιστή στα εγκαίνια του μουσείου στην Αλόννησο, σχολίασε με χιουμοριστικό τρόπο τις εμφανίσεις του σε διάφορα πολιτιστικά δρώμενα.

Μάλιστα, έστειλε το δικό του μήνυμα στην υπουργό Πολιτισμού για την επιλογή της να βρεθεί ο Σάκης Ρουβάς στα εγκαίνια του μουσείου και όχι κάποιος αθλητής.

“Δουλειά δεν είχε

ο Ρουβάς σου λέει, έκανε την κοπριά κομπόστα. Μέχρι που εγκαινίασε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού παιδιά το πρώτο υποβρύχιο αρχαιολογικό μουσείο στην ιστορία της Ελλάδας.  Δηλαδή να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο. Δείτε σας παρακαλώ το βίντεο για του λόγου το αληθές. Η κυρία Μενδώνη, υπουργός Πολιτισμού, ο πρώην Ντενίσης κι ο Τομ Κρουζ, ο Ρουβάς σε επικίνδυνες αποστολές. Κατεβαίνει εδώ κάτω και κόβει την κορδέλα. Έτσι, ότι έκανε κάτι πολύ σημαντικό. Τα κατάφερε… μπράβο!

Και θέλω να ρωτήσω την κυρία Μενδώνη ευθέως: Κυρία Μενδώνη άξιος χορευταράς ο Ρουβάς στις πίστες, δεν το συζητώ. Αλλά πείτε μου σας παρακαλώ πολύ κάτι. Δεν θα μπορούσε να είναι ας πούμε στη θέση αυτή κάποιος από τους Ολυμπιονίκες που “μάτωσαν” τη ψυχή τους για να φέρουν τα χρυσά μετάλλια στην Ελλάδα; Όταν λέμε πολιτισμό… Όπως ας πούμε η Βούλα Πατουλίδου, ο Ιωάννης Μελισσανίδης, ο Γιαννιώτης και τόσοι άλλοι.

Αν, λοιπόν, αυτό είναι πολιτισμός σας περιμένω εδώ να μου την πείτε. Τι ακριβώς γίνεται; Γιατί με τον Ρουβά δεν πάει άλλο παιδιά. Εγώ φοβάμαι ότι σε λίγο θα πηγαίνουμε τουαλέτα για την ανάγκη μας και όπως θα καθόμαστε θα πετιέται αυτός από μέσα!”, είπε με χιουμοριστική διάθεση ο Τάκης Ζαχαράτος. 

Στο “Πρω1νό” προβλήθηκαν σχετικά πλάνα και η Φαίη με τους συνεργάτες της έκαναν τα δικά τους σχόλια!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Οι “Άγριες Μέλισσες” επιστρέφουν: Δείτε πλάνα από το αποψινό επεισόδιο! 

Σε αντιπαράθεση Ρώμας-Μουτίδου για το “Καφέ της Χαράς”-Οι οικονομικοί λόγοι και η απάντηση του δημιουργού της σειράς 

Η Σοφία Μουτίδου απαντά στον Χάρη Ρώμα και αποκαλύπτει τον λόγο που δεν θα τη δούμε στο “Καφέ της Χαράς”! 

Keywords
Τυχαία Θέματα