Οι beauty συμβουλές της Hailey Bieber που πρέπει να δείτε και να ακολουθήσετε

Αν δεν το έχετε προσέξει η Hailey Bieber κάνει κάτι απίστευτο: Βρίσκεται παντού. Ταξιδεύει με τον σύζυγο της αλλά εν τω μεταξύ φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο γνωστού περιοδικού, εμφανίζεται σε βραδινό talk show και μέσα στην ίδια εβδομάδα ανεβαίνει στις πασαρέλες των fashion weeks.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Baldwin Bieber

(@haileybieber) στις 17 Φεβ, 2020 στις 11:04 πμ PST

Αυτό βέβαια σημαίνει πως περνά πολλές ώρες της ζωής της μέσα σε ένα αεροπλάνο και ταυτόχρονα έχει και τους paparazzi. Ναι, δεν έχει και το ευκολότερο lifestyle του κόσμου.

Δείχνει να τα καταφέρνει τέλεια πάντως και να δείχνει πάντα δροσερή και υπέροχη. Σε μια από τις τελευταίες της συνεντεύξεις μάλιστα μίλησε για όλα και κυρίως για τα μυστικά της ομορφιάς της που προτείνει ανεπιφύλακτα.

No makeup: Προσπαθεί με κάθε ευκαιρία να μην φορά μακιγιάζ. Όπως για παράδειγμα στην παραλία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) στις 31 Δεκ, 2019 στις 12:37 μμ PST

Το μοναδικό προϊόν που θα έπαιρνε μαζί της σε ένα έρημο νησί: Το αντηλιακό της φυσικά. Και πιο συγκεκριμένα το Bare Minerals Skinlongevity Vital Power Infusion. Πρόκειται για ένα προϊόν που χαρίζει έξτρα ενυδάτωση στην επιδερμίδα και παράλληλα την προστατεύει.

Χρώματα: Αγαπά τις τάσεις που έρχονται από τα 90’s και αυτό σημαίνει πως απλώνει neon και pop αποχρώσεις στα μάτια. Αλλά και μικρά κρύσταλλα.

Η κολλητή φίλη της Kendall Jenner τοποθέτησε μικροσκοπικά στολίδια στις ρίζες των μαλλιών της, μια λεπτομέρεια πολύ γλυκιά και έξυπνη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) στις 20 Νοέ, 2019 στις 1:56 μμ PST

Έχει βρει τη δική της, ξεχωριστή ρουτίνα περιποίησης: Η Hailey κάνει πολύ συχνά μπάνιο με αιθέρια έλαια και απλώνει μάσκες ενυδάτωσης και λάμψης. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα κάνει μασάζ και ρεφλεξογογία αφού θεωρεί πως αν το μυαλό της είναι ήρεμο κια η ίδια χαλαρή τότε το δέρμα της λάμπει από υγεία.

Ελέγχει τα συστατικά: Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο τι περιέχουν στη σύνθεση τους οι φόρμουλες που χρησιμοποιεί και αυτός είναι ο λόγος που παραμένει πιστή σε δοκιμασμένα προϊόντα αφού γνωρίζει πως λειτουργούν στο δέρμα της.

Διαβάστε ακόμη:

Ο ρόλος της προεγχειρητικής θεραπείας στον καρκίνο του μαστού

Οι κρέμες που θα ενυδατώσουν τα χέρια σας τώρα που τα πλένετε διαρκώς

Keywords
Τυχαία Θέματα