Οι berry αποχρώσεις στα χείλη αντικαθιστούν επάξια τις κόκκινες

Το κόκκινο κραγιόν είναι η μεγάλη σας αγάπη. Και ευκολία επίσης αφού με μια κόκκινη πινελιά στα χείλη νιώθετε σαν να έχετε full make up. Αρκετά όμως. Το καταλαβαίνω, είναι κλασικό, φωτεινό, chic και αιώνιο. Αλλά θα πρέπει να πάτε παρακάτω. Αφήστε το για την επόμενη σεζόν, τώρα τολμήστε να δοκιμάσετε κάτι καινούριο και εξίσου ωραίο και κομψό. Και κάτι περισσότερο: trend, huge trend.

Και φυσικά αναφέρομαι στα berry. Σε ότι περιέχει berry στη σύνθεση του. Πιο λαμπερό ή πιο σκοτεινό δεν έχει σημασία. Και τα δύο είναι τέλεια. Αρκεί να επιλέξετε

εκείνο που ταιριάζει στην επιδερμίδα σας. Όλα τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει εκείνο με το συγκλονιστικό του χρώμα και την απαλή του υφή. Και τονίζω το θέμα της υφής επειδή πρόκειται για μια έντονη απόχρωση. Η φόρμουλα πρέπει να είναι ενυδατική και παράλληλα να αφήνει ένα βελούδινο φινίρισμα στα χείλη.

Και για να σας βοηθήσω ακόμα περισσότερο έχω να σας πω ότι το berry που έχει μέσα ροζ ταιριάζει περισσότερο στις ανοιχτές επιδερμίδες. Αν έχετε μεσαία επιδερμίδα επιλέξτε ένα με μοβ ή μπορντό υποτόνους ενώ αν η επιδερμίδα σας είναι σκούρα ένα με καφέ.

Επειδή πρόκειται για ένα πλούσιο χρώμα δεν σβήνει εύκολα από τα χείλη που σημαίνει ότι μπορείτε να φάτε και να πιείτε ελεύθερα χωρίς να χρειαστεί να το ανανεώσετε όπως συμβαίνει με τις nude ή κόκκινες αποχρώσεις. Επίσης οφείλω να τονίσω ότι δείχνει ωραιότερο στη ματ υφή. Αν την επιλέξετε μην ξενχάτε την περιποίηση των χειλιών αφού το ματ όσα ενυδατικά στοιχεία και αν περιέχει συνεχίζει να στεγνώνει και να ξηραίνει τα χείλη.

Οπότε ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Πήλινγκ πιρν την εφαρμογή ώστε να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα από την περιοχή και να την αφήσετε απαλή, βελούδινη και παράλληλα πανέτοιμη να δεχτεί μία από τις ωραιότερες αποχώσεις της σεζόν αλλά και την υφή που αγαπάμε οι περισσότερες.

Ας δούμε τα ωραιότερα

Urban Decay Vice Lipstick, Anarchy

NYX Powder Puff Lippie Lip Cream, Teenage Dream

Clinique Dramatically Different Lipstick Shaping Lip Colour, Berry Freeze

Sephora Collection Cream Lip Stain Liquid, Black Cherry

L’ Oreal Paris Colour Riche Shine Lipstick, Lacquered Strawberry

Fenty Beauty Mattemoiselle Plush Matte Lipstick, Flamingo Acid

Διαβάστε ακόμη:

Τα πιο chic nail art για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Μια παλέτα σκιών αφιερωμένη στις Αιγοκερίνες

Keywords
Τυχαία Θέματα