Οι ωραιότερες πράσινες σκιές ματιών και ο σωστός τρόπος να τις φορέσετε

Οι έντονες αποχρώσεις στα μάτια είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends του καλοκαιριού. Γνωρίζουμε ότι τις αγαπάτε και τις φοβάστε παράλληλα. Στις πασαρέλες δείχνουν τέλειες αφού τις έχουν απλώσει οι διασημότεροι make up artists στις ομορφότερες γυναίκες. Αυτό δεν πρέπει να σας αποθαρρύνει. Αντιθέτως πρέπει να υιοθετήσετε το look ακολουθώντας τις συμβουλές των ειδικών. Και επίσης πρέπει να τολμήσετε χρησιμοποιώντας τους πιο εκκεντρικούς τόνους που θα χαρίσουν στο βλέμμα σας τέλεια όψη.

Οι celebrtites άπλωσαν πράσινη σκιά στα μάτια από τα μέσα του χειμώνα με πρώτη και καλύτερη την αγαπημένη

Emma Stone. Στη συνέχεια είδαμε το look στο κόκκινο χαλί κάνοντας όλες εμάς να μείνουμε άφωνες και ταυτόχρονα να ζηλέψουμε.

Εμείς εδώ στο Fay’s book επιλέξαμε τα ωραιότερα looks. Εσείς πρέπει να βρείτε την πρώτη ευκαιρία για να αντιγράψετε το αγαπημένο σας.

Το πράσινο χρώμα του σμαραγδιού είναι το πιο εντυπωσιακό απ’ όλα. Αναδεικνύει τα καστανά μάτια και αναβαθμίζει το make up look σας. Απλώστε το σε όλο το πάνω βλέφαρο και κάνετε περίγραμμα στο κάτω. Μην ξεχάσετε τη μάσκαρα. Το υπόλοιπο πρόσωπο παραμένει διακριτικό με μια απαλή ροζ πινελιά σε ζυγωματικά και χείλη.

Η Emma Stone ήταν από τις πρώτες celebrities που τόλμησε το πράσινο χρώμα στα μάτια. Επέλεξε μια lime απόχρωση που ταιριάζει τέλεια με την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα της και τα μπλε της μάτια.

Οι neon σκιές είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends του φετινού καλοκαιριού. Και το neon πράσινο η ωραιότερη μορφή του. Είναι εξεζητημένη απόχρωση και ιδιαίτερη. Αυτό σημαίνει ότι αν την επιλέξετε, την απλώνετε σε όλο το πάνω βλέφαρο, με μια στρώση μάσκαρα αφήνοντας τα υπόλοιπα σημεία του προσώπου ματ και με μια απαλή, σχεδόν άχρωμη απόχρωση.

Ο celebrity make up artist Patrick Ta δημιούργησε το ωραιότερο winged eyeliner ever χρησιμοποιώντας μια έντονη πράσινη απόχρωση με ιριδισμούς. Τη συνδύασε με μαύρο eyeliner. Είναι ένα αποκλειστικά βραδινό και επίσημο eye look.

Ιριδίζουσα, λαμπερή, πράσινη σκιά. Η καλύτερη για το καλοκαίρι. Ακόμη και για τις πρωινές εμφανίσεις αφού καθώς θα πέφτει ο ήλιος στα μάτια το βλέμμα θα γίνεται ανεπανάληπτο.

Πράσινο και γαλάζιο. Ο ωραιότερος συνδυασμός ever. Τολμήστε γιατί απλά είναι υπέροχο.

Διαβάστε ακόμη:

Οι υπερβολικές, ψεύτικες βλεφαρίδες είναι και πάλι εδώ για να σας υπενθυμίσουν ότι το εξεζητημένο έχει τη χάρη του

H Kendall Jenner αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματα της Kylie και της Kim δημιουργώντας τη δική της σειρά ομορφιάς

Keywords
Τυχαία Θέματα