Οι παλέτες σκιών που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το ωραιότερο smoky eye

To smoky eye το αγαπάτε. Γνωρίζετε πως είναι το μοναδικό eye make up look που χαρίσει ένα δραματικό και sexy ταυτόχρονα ύφος στο βλέμμα σας. Έχετε ξοδέψει αρκετές ώρες μπροστά από τον υπολογιστή σας παρακολουθώντας tutorial ώστε να μάθετε τον τρόπο να το δημιουργείτε και είστε πλέον experts.

Γνωρίζετε φυσικά πως εκτός από την τεχνική τα σωστά προϊόντα και εργαλεία παίζουν σημαντικό ρόλο. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να υπάρχει στο νεσεσέρ σας το σωστό πινέλο

σκιάς και κυρίως η κατάλληλη παλέτα.

Και όταν λέμε smoky eye δεν εννοούμε μόνο το κλασικό με τις μαύρες και σκούρες, γκρι αποχρώσεις. Το smoky eye δείχνει τέλειο όταν δημιουργείται με γήινες ή μπρονζέ αποχρώσεις. Εμείς σας προτείνουμε τις ωραιότερες παλέτες σκιών, οι οποίες κλείνουν στις συσκευασίες τους απίθανα χρώματα που θα σας βοηθήσουν να αποκτήστε τα πιο εντυπωσιακά smoky eye looks  ever.

Huda Topaz Obsessions Palette: Πρόκειται για μία από τις αγαπημένες παλέτες σκιών των celebrity make up artists. Είναι κατάλληλη για εσάς που αγαπάτε το smoky eye με shimmer και έξτρα λάμψη. Περιλαμβάνει όμως και ματ σκιές με τις οποίες μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πιο “σκοτεινό” εφέ.

Urban Decay Naked 2 Palette: Μία από τις διασημότερες παλέτες ever. Είναι best seller και περιέχει στη συσκευασία της σκιές  σε αποχρώσεις που ξεκινούν από το απαλό μπεζ και καταλήγουν στο μαύρο. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε τόσο για πρωινά και διακριτικά eye make up looks μέχρι και βραδινά, έντονα και επίσημα.

NYX Cosmetics Swear By It Palette: Αν σας αρέσει να πειραματίζεστε με τα χρώματα και τις υφές τότε η συγκεκριμένη παλέτα πρέπει να βρεθεί στο νεσεσέρ σας σήμερα κιόλας. Περιέχει 40 αποχρώσεις που θα λατρέψετε και θα την χρησιμοποιήσετε καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Nars Studio 54 Hyped Eyeshadow Palette: Είναι ρετρό και όπως καταλαβαίνετε από την ονομασία της, λαμπερή και υπέροχη. Αν αγαπάτε το 70’s make up look θα την λατρέψετε.

Κεντρική photo: Jim Spellman/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Το μανικιούρ της Blake Lively είναι η απόλυτη τάση του Χειμώνα και πρέπει να το αντιγράψετε αμέσως τώρα

Οι Ελληνίδες celebrities που έκοψαν τα μαλλιά τους κοντά ακολουθώντας το παράδειγμα της Charlize Theron

Keywords
Τυχαία Θέματα