Όλες οι κερασένιες αποχρώσεις κλείστηκαν στην must have παλέτα σκιών της σεζόν

Από τα τέλη του καλοκαιριού έχει ξεκινήσει η συζήτηση για το ροζ-κόκκινο του κερασιού στο μακιγιάζ. Μέχρι να τελειώσει ο Σεπτέμβριος είχε ήδη πάρει τεράστιες διατάσεις με αποτέλεσμα να γίνει το μεγαλύτερο trend της σεζόν. Και ειδικά όσο αφορά τις σκιές ματιών.

Την αρχή έκανε φυσικά η KKW (αλίμονο), με το baby shower που διοργάνωσε για την αδερφή της και είχε ως θέμα τα άνθη κερασιάς και δεν άργησε να ανακοινώσει ότι θα λανσάρει make up collection στα ίδια χρώματα.

Λίγο μετά

ξεκινούν τα Φεστιβάλ Κινηματογράφου, οι Πρεμιέρες και τα κόκκινα χαλιά. Οι celebrities απογειώνουν την τάση και παντού βλέπουμε ότι τα κεράσια είναι χειμωνιάτικο φρούτο και επιβάλλεται να υπάρχουν προϊόντα μακιγιάζ με το χρώμα τους στο νεσεσέρ μας αν θέλουμε να είμαστε μέσα στα πράγματα.

Μέχρι που έρχεται η μία και μοναδική παλέτα Urban Decay να μας αποτελειώσει και να μας κάνει να την θέλουμε κολασμένα. Αρχικά το λανσάρισμα έγινε εκτός χώρας αλλά σήμερα ενημερωθήκαμε ότι κατέφτασε. Με 12 αποχρώσεις που ξεκινούν από ματ ιβουάρ και καταλήγουν σε ματ βαθύ καφέ-δαμασκηνί. Και κάπου ανάμεσα αστραφτερό ροζ με χρυσούς τόνους και ιριδίζουσα μικρολάμψη και μεταλλιζέ ανοιχτό τριανταφυλλί. Η εναλλαγή ματ και λαμπερού μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε πολλά και διαφορετικά looks με τη δική μας υπογραφή.

Οι make up artists όσο αφορά τις συγκεκριμένες αποχρώσεις έχουν μία συμβουλή να μας δώσουν μόνο: κρατάμε τη μονοχρωμία σε όλο το πρόσωπο αν θέλουμε να ακολουθήσουμε πιστά την τάση.

Χείλη και ζυγωματικά τονίζονται με ροζ τόνους επίσης. Η επιδερμίδα είναι ματ αν επιλέξουμε τη συγκεκριμένη υφή στις σκιές ή πιο λαμπερή και ενυδατωμένη αν θέλουμε ένα ιριδίζον look.

Πρέπει όμως να αναφερθούμε και στην σκούρα κόκκινη συσκευασία. Είναι στολισμένη με ανάγλυφα κεράσια, περιλαμβάνει έναν καθρέφτη σε κανονικό μέγεθος και φυσικά θα την κρατήσουμε γιατί μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε στη συνέχεια ως κασετίνα.

Διαβάστε ακόμη:

Ένα ακόμα 90’s haircut γίνεται trend και μας θυμίζει εποχές αγαπημένες!

To glitter δεν έχει ηλικία! Δείτε πως θα το φορέσετε από 10 έως 66 χρονών!

Keywords
Τυχαία Θέματα