«Παντρευτήκαμε και οι δικοί μου γονείς δεν γνώριζαν καν τον σύζυγό μου»

Η Σοφία Τσίπα σε συνέντευξή της στο περιοδικό People και στην Γεωργία Χαλκιά αναφέρεται μεταξύ άλλων στον αντισυμβατικό της γάμο, και την…. έκπληξη που έκανε στους γονείς της.

Έκανες έναν αντισυμβατικό γάμο. Ήταν έτσι όπως τον είχες ονειρευτεί;

Για να είμαι ειλικρινής, δεν τον είχα ονειρευτεί. Η ιδέα του γάμου με άγχωνε τόσο πολύ, σε σημείο να μη θέλω να παρευρίσκομαι ούτε ως καλεσμένη. Εάν δεν με «έκλεβε» ο σύζυγός μου ενδεχομένως να μην το είχα κάνει.

Αναρωτιέμαι πώς κατάφερε να σου αλλάξει τα μυαλά και να μη

ζεις μόνο για τα ρεπορτάζ!

Ήταν ένας νεανικός και τρυφερός έρωτας, αλλά η σχέση μας είχε κάποια μικρά on-off. Ύστερα από αρκετά χρόνια ξαναβρεθήκαμε στα γενέθλιά του. Ενωθήκαμε, μου ζήτησε να παντρευτούμε αλλά με την προϋπόθεση να είμαστε οι δυο μας, ούτε καν οι γονείς μας. Εκεί «τσίμπησα» και είπα το “ναι”. Κατάφερε και απέβαλε το άγχος μου για τον γάμο, τόσο απλά, σαν να μην υπήρχε ποτέ.

Παντρευτήκαμε σε ένα εκκλησάκι δίπλα στη θάλασσα, στο Πόρτο Ράφτη, μόνο με την κουμπάρα μας. Στην οποία το ανακοινώσαμε λίγες ημέρες πριν. Γάμος σουρεάλ! Οι νεωκόροι δίσταζαν να υπογράψουν τα τυπικά έγγραφα, φοβούμενοι ότι είμαστε δίγαμοι και κάποιοι από τους οικείους μας ακόμα δεν μας μιλούν ή αρνούνται να το πιστέψουν. Πιο σοκαρισμένοι, βέβαια, ήταν οι γονείς μας, και ειδικά οι δικοί μου γονείς, οι οποίοι δεν γνώριζαν καν τον σύζυγό μου. Δεν τους τον είχα συστήσει ποτέ. Ώσπου μια μέρα τους τον παρουσιάζω και τους λέω «Μαμά, μπαμπά, από εδώ ο άντρας μου».

Διαβάστε ακόμα:

Χάρις Αλεξίου: Η φωτογραφία με τον γοητευτικό γιο της που ξετρέλανε τους followers της!

Γεωργία Αβασκαντήρα: Ποζάρει πρώτη φορά με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

«Η απόλυση μου από τον ΣΚΑΪ είναι μια από τις πιο άδικες απολύσεις στην ιστορία της τηλεόρασης»

Keywords
Τυχαία Θέματα