Προβλέψεις Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Μέσω της δουλειάς σας θα γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους οι οποίοι θα σας φανούν χρήσιμοι και θα σας δώσουν νέες ιδέες σχετικά με ένα πρότζεκτ που έχετε αναλάβει το όποιο σας έχει ταλαιπωρήσει αρκετά.

ΤΑΥΡΟΣ

Όσο κουρασμένοι και να είστε δεν θα σταματήσετε καθόλου σήμερα καθώς οι υποχρεώσεις τρέχουν. Το Σαββατοκύριακο έχει φθάσει και ανυπομονείτε να ξεκουραστείτε και να περάσετε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υπάρχει πιθανότητα να νιώσετε εξαπατημένοι ή ότι σας εκμεταλλεύονται με κάποιο τρόπο. Καλό θα είναι να

ανακαλύψετε τι πραγματικά συμβαίνει και να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση γιατί δεν είναι καθόλου ευχάριστο και σας στενοχωρεί πολύ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε ένα κάλεσμα στο σπίτι σας. Είναι πιθανό να περιμένετε πολλούς επισκέπτες και να περάσετε ένα όμορφο βράδυ Παρασκευής παρέα με τους φίλους σας.

ΛΕΩΝ

Θα ήταν υπέροχο αν είχατε κάποια επιτυχία στη δουλειά σας ή ακούγατε πολύ καλά λόγια από το αφεντικό σας, γιατί αυτά θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε με επιτυχία τις δύσκολες προσεχείς εβδομάδες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ευτυχία βρίσκεται στο σπίτι καθώς τα μέλη της οικογένειάς σας θα σας επισκεφτούν και θα περάσετε ένα τέλειο βράδυ χωρίς στιγμή να ανησυχείτε για όλες τις δύσκολες στιγμές που έχετε αυτό το διάστημα στη δουλειά σας.

ΖΥΓΟΣ

Θα έχετε την ευκαιρία μιας και η μέρα σας ευνοεί να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με τα παιδιά σας. Πρέπει να τους μιλήσετε με ήρεμο τρόπο και να μην είστε επιθετικοί γιατί άκρη δεν πρόκειται να βγάλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα είστε γεμάτοι από ιδέες για τη βελτίωση του τρόπου ζωής σας, ειδικά σε ότι σχετίζεται με την οικογένειά σας. Είναι αλήθεια ότι τους τελευταίους μήνες έχετε βιώσει κάποιες δυσκολίες και τώρα αρχίζουν σιγά σιγά να ξεπερνιούνται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι ευκαιρίες για να συναντήσετε νέους φίλους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας θα μπορούσαν να έρθουν μέσω ομαδικών δραστηριοτήτων. Αρχίστε ένα καινούργιο χόμπι ή γραφτείτε γυμναστήριο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι ασυνήθιστες και απροσδόκητες ευκαιρίες για καλύτερη καριέρα θα μπορούσαν να έρθουν σε σας σήμερα μέσω φίλων. Γι’ αυτό βγείτε, διασκεδάστε και ακούστε προσεκτικά όλα όσα έχουν να σας πουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισθάνεστε κάπως ενοχλημένοι σήμερα; Αυτό δεν μας προκαλεί έκπληξη, καθώς η μέρα σας εμπνέει να σκεφτείτε πράγματα, να αναθεωρήσετε καταστάσεις και να δείτε τη σκληρή αλήθεια: Η δουλειά σας έχει απορροφήσει και δεν έχετε καθόλου χρόνο για την προσωπική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτό το διάστημα είναι εξαιρετικό για να κάνετε νέες γνωριμίες, φιλικές και επαγγελματικές που θα σας κάνουν να δείτε τη ζωή με άλλα μάτια και την καριέρα σας σοβαρά. Μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα