Προβλέψεις Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Αφήστε ό,τι σας βασανίζει στην άκρη και δώστε όλη την προσοχή σας στη δουλειά σας. Έτσι μόνο θα καταφέρετε να τους εντυπωσιάσετε όλους και να πάρετε την αύξηση που τόσο θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Μπορείτε να κάνετε μεγάλη πρόοδο στη δουλειά σας ή στις διαπραγματεύσεις καθώς εκπέμπετε περισσότερη αξιοπιστία τώρα και θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε υπέρ σας. Τα οικονομικά σας σύντομα φτιάχνουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η εργασία σας απαιτεί κάποιο είδος υπεράνθρωπης προσπάθειας από την πλευρά σας, αλλά να θυμάστε

ότι είστε μόνο άνθρωπος και ότι η τελειότητα δεν είναι πάντοτε απαραίτητη για να παρέχετε στους άλλους ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η επιρροή του Άρη είναι πάνω σας τώρα πια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επιλεκτικά τα θετικά στοιχεία αυτού του πλανήτη για να κάνετε μια ισχυρή εντύπωση στους άλλους. Ναι, η γοητεία σας θα χτυπήσει κόκκινο.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Είστε ανυπόμονοι και δεν έχετε χρόνο για ανθρώπους που χρειάζονται ατελείωτες εξηγήσεις για το προφανές. Προσπαθήστε να κάνετε τη δουλειά σας όσο πιο ήρεμα μπορείτε και όταν έρθει η ώρα φύγετε κατευθείαν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Τελευταία έχεις αρχίσει να συνειδητοποιείς πολλά πράγματα που συνέβαιναν δίπλα σου αλλά δεν τους έδινες την παραμικρή σημασία. Ήρθε η ώρα να δεις ποιοι σε αγαπούν πραγματικά και ποιοι είναι δίπλα σου καθαρά από συμφέρον.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε το χρόνο σας αποτελεσματικά καθώς έχετε πολλά ανοιχτά μέτωπα. Δουλειά, οικογένεια, φίλοι. Αν τα βάλετε όλα σε μια σειρά, δεν έχετε να φοβάστε τίποτα. Αν όχι, όλα στο τέλος θα πάνε λάθος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γνωρίζετε διαισθητικά τι ακριβώς χρειάζεται ένα φίλος σας αυτή τη στιγμή για να ξεπεράσει το θέμα που αντιμετωπίζει και θα προσπαθήσετε όσο μπορείτε από την πλευρά σας να τον βοηθήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η παραγωγικότητα΄σας δεν πρέπει ποτέ να γίνει το Νο1 θέμα προτεραιότητάς σας, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την υγεία σας. Αν δεν είστε καλά, πώς θα μπορέσετε να τα δώσετε όλα και να προχωρήσετε παρακάτω;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αν και τα πράγματα κυλούν τέλεια σε όλους τους τομείς της ζωής σας, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα φιλικά και τα ερωτικά, σας συμβουλεύουμε να δώσετε ιδιαίτερη σημασία σε ένα θέμα υγείας που θα προκύψει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Νιώθετε ότι το τελευταίο διάστημα έχετε βαλτώσει, κάνοντας καθημερινά τα ίδια ακριβώς πράγματα και λέγοντας τις ίδιες ατάκες με τα άτομα που έχετε γύρω σας. Μήπως ήρθε η ώρα να τα αλλάξετε όλα;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Η αβεβαιότητα και η έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό σας θα σας κάνει, αν και θα έχετε δίκιο, να υποχωρήσετε σε ένα θέμα στη δουλειά σας. Μήπως ήρθε η ώρα να σταθείτε στα πόδια σας και να δείξετε σε όλους τι αξίζετε;

Καλημέρα!!

Keywords
Τυχαία Θέματα