Προβλέψεις Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Σταματήστε να χάνετε χρόνο και να βρίσκετε αφορμές για να μην τελειώνετε τις δουλειές σας γιατί αυτό δεν είναι υπέρ σας. Θα μαζευτούν πολλές και στο τέλος θα πελαγώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Προγραμματίστε όλες τις κοινωνικές δραστηριότητες και τις ομαδικές εκδηλώσεις που έχετε για τις επόμενες μέρες και αρνηθείτε ευγενικά κάποιες που δεν σας ενδιαφέρουν τόσο. Το πρόγραμμα θα σας σώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σύγκρουση με έναν συνάδελφο θα μπορούσε να σας αποσπάσει την προσοχή και να μην σας αφήνει να συγκεντρωθείτε στη δουλειά σας. Αν το παρακάνατε

ζητήστε του συγγνώμη. Προσοχή στα οικονομικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η συνεργασία με τη σωστή ομάδα είναι το κλειδί για την επιτυχία στον επαγγελματικό σας τομέα και θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Γι’ αυτό βρείτε τους συμμάχους σας στη δουλειά σας και όλα θα πάνε καλά.

ΛΕΩΝ

Αν δεν εργάζεστε αυτήν τη στιγμή σίγουρα μέσα στις επόμενες μέρες θα έχετε νέα σχετικά με κάποια βιογραφικά που έχετε δώσει. Σταματήστε να ανησυχείτε και όλα θα φτιάξουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποια ξεσπάσματα του συντρόφου σας καλείστε να αντιμετωπίσετε μια και του συμβαίνουν διάφορα στην δουλειά του και πρέπει να τον στηρίξετε. Μην τον αγνοήσετε, δώστε του τη βοήθειά σας.

ΖΥΓΟΣ

Καταπιάνεστε με πολλά και στο τέλος καταλήγετε να μην ασχολείστε με τίποτα λόγω κούρασης. Τακτοποιήστε μια μια τις δουλειές σας και βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μόνος κανόνας που πρέπει να ακολουθήσετε στις σχέσεις είναι ότι εσείς και ο σύντροφός σας πρέπει να έχετε εμπιστοσύνη και σεβασμό. Μόνο έτσι θα μπορέσει να κρατήσει και να μην τελειώσει σύντομα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλύτερα να ακυρώσετε ότι έχετε να κάνετε μετά την δουλειά σας μια και η κούραση έχει χτυπήσει κόκκινο και δεν έχετε χρόνο να φροντίσετε τον εαυτό σας όπως θέλετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσέξτε κάθε λέξη που θα πείτε για τις επόμενες τρεις εβδομάδες για να αποφύγετε παρεξηγήσεις και παρανοήσεις, τόσο με αγαπημένα σας πρόσωπα, όσο και με συναδέλφους. Προσοχή στην υγεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δείτε άτομα που έχετε καιρό, κάντε πράγματα που σας γεμίζουν και σας ευχαριστούν, αρχίστε ένα καινούργιο χόμπι και γενικά μην αφήνετε την καθημερινότητα να σας παρασύρει στον βαρετό ρυθμό της.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν θέλετε να πάτε παρακάτω στις σχέσεις σας, τότε πρέπει να συγχωρήσετε όσους σας έχουν προδώσει. Διαφορετικά δεν θα μπορέστε να κάνετε τίποτα.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα