Προβλέψεις Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου

Τι λένε τα άστρα για τη σημερινή ημέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Είστε πολύ καλοί συζητητές και ιδανικοί για να δίνετε συμβουλές σε όσους το έχουν ανάγκη. Η συμβολή σας σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει φιλικό σας πρόσωπο θα είναι καταλυτική και η βοήθειά σας προς αυτό θα σας γεμίσει χαρά και αισιοδοξία.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Μην εμπλακείτε σε καβγάδες και εντάσεις γιατί θα πείτε πολλές κουβέντες που μετά δεν θα μπορείτε να τις πάρετε πίσω. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και αφήστε στην άκρη την παρορμητικότητα που σας χαρακτηρίζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Η συγγνώμη είναι ιερή

λέξη και δεν πρέπει να τη λέτε συνεχώς, παρά μόνο όταν πραγματικά την εννοείται και υπάρχει λόγος. Σας το λέμε αυτό γιατί άθελά σας έχετε πληγώσει ένα πολύ αγαπημένο σας πρόσωπο αλλά δεν το έχετε καταλάβει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Ένα πρόβλημα θα παρουσιαστεί στο οικογενειακό σας περιβάλλον και θα σας αναστατώσει. Με ψυχραιμία, υπομονή και λογική ακόμα και τα πιο δύσκολα βρίσκουν τη λύση τους.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Τα οικονομικά σας θέματα είναι στο επίκεντρο και συνεχώς ψάχνετε λύσεις για να τα κάνετε καλύτερα. Ηρεμήστε, το σύμπαν φαίνεται πως σας άκουσε και σύντομα θα σας φέρει μια μεγάλη ευκαιρία Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να την εκμεταλλευτείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Η ισορροπία λείπει από τη ζωή σας και αυτό δεν είναι καθόλου καλό. Τα δίνετε όλα στη δουλειά σας και την προσωπική σας ζωή την αφήνετε σε τελευταία μοίρα. Ήρθε η ώρα να το αλλάξετε αυτό.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Τη μια μέρα θέλετε κάτι, την επόμενη το έχετε ξεχάσει και ψάχνετε κάτι άλλο. Ναι, η σταθερότητα δεν σας χαρακτηρίζει σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Προσοχή στην υγεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Συνεχώς προκύπτουν διάφορα θέματα που σας στενοχωρούν και σας αναστατώνουν. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει, συμβαίνει σε όλους μας. Ηρεμήστε και βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Αν είστε ελεύθεροι παίζει να συναντήσετε σύντομα τον έρωτα της ζωής σας που θα σας συναρπάσει και θα έχει μεγάλη διάρκεια. Αν είστε ήδη σε σχέση ήρθε η ώρα να αφιερώστε περισσότερο χρόνο στο έτερόν σας ήμισυ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Τι σας έχει πιάσει τελευταία κανείς δεν ξέρει. Κάτι το ανικανοποίητο που δεν σας αφήνει στιγμή να ηρεμήσετε. Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από εντάσεις στη δουλειά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα τα πράγματα δεν πήγαν όπως θέλατε με αποτέλεσμα να στενοχωρηθείτε πολύ. Το καλό όμως είναι πως μέσα από τις δυσκολίες βγήκατε πιο δυνατοί και πιο ώριμοι. Μην ξεχνάτε να βάζετε τα όριά σας σε άτομα που σας έχουν πληγώσει και διεκδικούν πάλι θέση στη ζωή σας.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ένα τηλεφώνημα από τα παλιά θα σας βάλει σε πολλές σκέψεις γιατί σας φέρνει αντιμέτωπους με το παρελθόν σας. Καθίστε και σκεφτείτε τι είναι αυτό που θέλετε στη ζωή σας… Να μάχεστε με το τώρα ή με φαντάσματα που έχουν περάσει από τη ζωή σας αλλά σας έχουν στιγματίσει;

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα