Προβλέψεις Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Ένα σημαντικό έργο θα μπορούσε να απαιτήσει τη συγκέντρωση σας σήμερα. Θα πρέπει να αισθάνεστε ιδιαίτερα δημιουργικοί, και θα μπορούσατε να περάσετε πολύ την ημέρα σας είτε σχεδιάζοντας κάτι, είτε να εργαστείτε σε έργα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μερικά βαθιά θαμμένα συναισθήματα σχετικά με την οικογένειά σας θα μπορούσαν να βγουν από το παρελθόν σήμερα και να χρειαστούν απελευθέρωση. Μιλήστε με αυτά τα άτομα, θα σας κάνει πολύ καλό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ίσως να είναι καλή ιδέα να βγείτε

από το σπίτι και να πάτε για καφέ ή για ταινία αργότερα. Το έχετε μεγάλη ανάγκη μετά από μια δύσκολη και απαιτητική εβδομάδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αναγνώριση της δουλειάς σας δεν αργεί. Μπορεί να συνεπάγεται αύξηση του μισθού ή καλύτερη θέση. Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας/

ΛΕΩΝ

Τα οικονομικά θέματα ενδέχεται να χρειαστούν σήμερα προσοχή. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε αποταμίευση, δεν είναι δυνατόν να μην έχετε ένα ποσό στην άκρη για ώρα ανάγκης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε λίγο μπερδεμένοι με τα ερωτικά σας και θα έχετε την ευκαιρία να μοιραστείτε τα διλήμματα σας με πολύ στενούς σας φίλους που θα προσπαθήσουν να σας συμβουλεύσουν με τον καλύτερο τρόπο. Ακούστε τους προσεκτικά.

ΖΥΓΟΣ

Συγγενείς ή παλιοί φίλοι θα σας επισκεφθούν σήμερα και είναι πολύ είναι πιθανό να ξυπνήσουν τις αναμνήσεις από την παιδική σας ηλικία που έχετε ξεχάσει εδώ και καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα μήνυμα που τόσο καιρό περιμένατε ενδέχεται τελικά να φτάσει. Αυτό θα σας κάνει να χαμογελάσετε πλατιά και γεμάτες ανακούφιση, αφού είχατε πια απελπιστεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν σας φοβίζει η σκληρή δουλειά, έχετε μάθει σε αυτή και ξέρετε πως έτσι μόνο μπορείτε να πάτε μπροστά. Χρειάζεται όμως και κάπου κάπου ένα διάλειμμα, όπως ακριβώς σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αλλαγές στο σπίτι σας θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν τώρα -θα αγοράστε έπιπλα, ή ίσως ακόμα και να μετακομίσετε μόνες σας ή μαζί με τον σύντροφό σας. Προσοχή στα οικονομικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα μπορούσατε να περάσετε πολύ χρόνο στο τηλέφωνο με φίλους και γνωστούς. Απόψε θα θελήσετε πιθανώς να προγραμματίσετε μια ρομαντική βραδιά με τον σύντροφό σας που τελευταία τον έχετε παραμελήσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Ορισμένες αλλαγές σχετικά με την καριέρα σας θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά στα οικονομικά σας που τελευταία δεν πάνε καθόλου καλά. Βγείτε με φίλους και διασκεδάστε.

Καλημέρα Και Καλό Σαββατοκύριακο!

Keywords
Τυχαία Θέματα