Προβλέψεις Σάββατο 24 Μαΐου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

Κριός

Σήμερα είναι μια μέρα απαιτητική και δύσκολη και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τραπείς σε φυγή αν κάτι σε κάνει να τρομάξεις αλλά να μείνεις και να πολεμήσεις.

Ταύρος

Έχεις δίλημμα σήμερα για τον αν πρέπει να κάνεις μια επένδυση ή όχι και έτσι θα δυσκολευτείς στην απόφασή σου. Μην το βάζεις κάτω όμως, ζήτα τη βοήθεια και τις συμβουλές των αγαπημένων σου φίλων.

Δίδυμοι

Το κουράγιο και η απίστευτη που επιδεικνύεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον μπορεί

να φανεί απειλητικό για ορισμένα άτομα σήμερα και να σε βάλει σε περιπέτειες. Συμβουλή: Μην μασάς!

Καρκίνος

Δεν μπορείς να ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον γι αυτό και πρέπει να σκεφτείς και το ρίσκο. Κανείς δεν πήγε μπροστά κάνοντας μόνο επιλογές με ασφάλεια και ακολουθώντας απλά την πεπατημένη.

Λέων

Πρέπει να προσπαθήσεις σκληρά σήμερα για ορισμένα πράγματα καθώς θα παρουσιαστούν δυσκολίες. Αναφερόμαστε φυσικά στη δουλειά σου. Και η επόμενη εβδομάδα θα είναι το ίδιο απαιτητική.

Παρθένος

Η σημερινή μέρα είναι φτιαγμένη για να λάμψεις και θα το καταλάβεις προς το μεσημεράκι πιο πολύ. Το μπράβο που περίμενες να έρθει από το αφεντικό σου θα το ακούσεις σήμερα και θα συζητήσεις και το ενδεχόμενο μιας αύξησης.

Ζυγός

Αναρωτιέσαι γιατί όλοι γύρω σου είναι τόσο σοβαροί και κανείς δεν έχει διάθεση για πλάκα σήμερα; Ε, έχουν κι αυτοί τα προβλήματά τους. Κάνε την πρώτη κίνηση εσύ και θα καταλάβουν πως μερικά πράγματα αντιμετωπίζονται καλύτερα με το χιούμορ και το γέλιο.

Σκορπιός

Μην παρατήσεις κάτι που σου αρέσει επειδή κάποιοι σου έχουν κάνει ή προσπαθούν να σου κάνουν πλύση εγκεφάλου. Συνέχισε να το κάνεις αφού σε γεμίζει χαρά και διώχνει μακριά το άγχος σου.

Τοξότης

Μην νομίζεις ότι κάποια θέματα έχουν τελειώσει οριστικά γιατί είναι πολύ πιθανό να τα ξαναβρείς μπροστά σου. Αναφερόμαστε φυσικά στα ερωτικά σου, αφού ένα τηλεφώνημα από τον πρώην σου θα σε βάλει σε πολλές σκέψεις.

Αιγόκερως

Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να έχουν αρκετές δυσκολίες σήμερα να ανταπεξέλθουν σε ορισμένες συνθήκες και ίσως χρειαστούν την βοήθειά σου. Μην τους την αρνηθείς.

Υδροχόος

Προσπάθησε να εμπιστευθείς ανθρώπους που σου έχουν αποδείξει ότι το αξίζουν και όχι αυτούς που σε φορτώνουν με λόγια και από πράξεις δεν κάνουν απολύτως τίποτα.

Ιχθύες

Κάποια πράγματα τα παίρνεις πολύ προσωπικά και αυτό δεν βοηθάει καθόλου στην ψυχολογική σου κατάσταση. Άρχισε να τα αντιμετωπίζεις με χιούμορ και χαμόγελο και όλα θα πάνε καλά!

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα