Προβλέψεις Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Με ένα πρωινό γεμάτο ενθουσιασμό και δραστηριότητα, παίρνετε μια ώθηση για να προχωρήσετε την ημέρα σας σαν να μην υπάρχει αύριο. Σας αξίζει γιατί η εβδομάδα ήταν δύσκολη.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αρνητική ενέργεια μπορεί να απειλήσει να ρίξει μια σκιά πάνω από την χαρούμενη διάθεσή σας, έτσι κάντε ό, τι χρειάζεται για να την αποφύγετε. Αν σας ζητηθεί η γνώμη σας για ένα θέμα, προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν πιο διπλωματικοί γίνεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσπαθείτε να λύσετε ένα μυστήριο

που υπάρχει. Θα τα καταφέρετε τελικά και θα βρείτε τις απαντήσεις που θέλετε – μπορεί όμως να μην σας αρέσουν καθόλου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το μάθημα που πρέπει να πάρετε σήμερα είναι ότι η επιμονή μπορεί πραγματικά να αποδώσει! Συνεχίστε λοιπόν να ψάχνετε τα πράγματα περισσότερο και να μην… μασάτε ό,τι σας σερβίρουν.

ΛΕΩΝ

Σήμερα βρείτε το χρόνο που χρειάζεται για να κάνετε περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σας. Ναι, τελευταία τον έχετε παραμελήσει, αφού η δουλειά ήταν η προτεραιότητά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αφήστε για λίγο στην άκρη τη λογική και λειτουργήστε με το συναίσθημα και την καρδιά. Ένας φίλος σας θα ζητήσει τη βοήθειά σας. Μην του την αρνηθείτε.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να υπάρχει κάποια ενοχή που σας εμποδίζει να κάνετε κάποια πράγματα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν. Μια επαγγελματική πρόταση θα σας γίνει που θα σας συναρπάσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε σίγουρα τα πράγματα υπό έλεγχο, αλλά υπάρχει μια περίοδος αβεβαιότητας στον ορίζοντα που θα μπορούσε να κλονίσει τα σχέδιά σας αν δεν είστε προετοιμασμένοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από την αρχή της ημέρας θα έχετε ένα τεράστιο κύμα ενέργειας που θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε λάθος κατεύθυνση. Προσοχή στην υγεία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φροντίστε να είστε συνεπείς στα καθήκοντα σας για να έχετε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας ελεύθερο και περάσετε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αφήστε χώρο στη ζωή σας για τα άτομα που ξεχωρίζετε και αγαπάτε. Προσοχή σήμερα στα μικροέξοδα που θα προκύψουν και θα σας βάλουν σε σκέψεις και μπελάδες.

ΙΧΘΥΕΣ

Η διάθεσή σας θα βελτιωθεί σύντομα και σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να προγραμματίσετε μερικές συναντήσεις που θα αφορούν τόσο στα επαγγελματικά σας, όσο και στα προσωπικά σας.

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο!

Keywords
Τυχαία Θέματα