“Ραγίζει” καρδιές το γράμμα για το αδικοχαμένο βρέφος: “Αγάπη μου, μπέμπη μου, είσαι ένας υπέροχος κολυμβητής μέσα στη θάλασσα”

Τραγικές ώρες βιώνουν τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς που ξέσπασε στην Ανατολική Αττική την περασμένη Δευτέρα. Δεκάδες άνθρωποι έχασαν τις ζωές τους, ανάμεσα τους και ένα βρέφος μόλις έξι μηνών.

Η μητέρα του έδωσε “μάχη” μέσα στη θάλασσα, όπου και μπήκαν για να σωθούν, παρόλα αυτά ο μπέμπης δεν τα κατάφερε και “έφυγε” από τη ζωή. Στο δελτίο ειδήσεων του Ant1, διαβάστηκε το γράμμα που άφησε φίλος του ζευγαριού, για το βρέφος που δεν ζει πια.

Στο γράμμα αναφέρεται:

«Αγάπη μου, μπέμπη μου, είσαι ένας υπέροχος κολυμβητής μέσα

στη θάλασσα. Ήθελες να εντυπωσιάσεις τη μανούλα σου, όπως κάθε φορά που σε έβλεπε και την έκανες χαρούμενη, όπως και περίμενες τον πατερούλη σου να σε χαρεί. Εδώ θα είμαστε κάθε καλοκαίρι και θα κάνουμε μαζί μπάνιο, δίπλα στον παράδεισο που θα τον ξανακάνεις πράσινο. Θα παίζουμε στη θάλασσα όλοι μαζί κι αγαπημένοι. Εγώ, η μανούλα σου και ο μπαμπάκας σου. Ότι θέλεις εσύ, μικρό μου ψαράκι. Δημήτρης, Φωτεινή, Μαργαρίτα, Ανδρέας».

Διαβάστε ακόμη:

Στο πλευρό των πυρόπληκτων ο Γιώργος Μαυρίδης: Τι ζητάει δημόσια;

Keywords
Τυχαία Θέματα