Προβλέψεις Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

Κριός

Σήμερα σε συμβουλεύουμε να προσέχεις πολύ όσους σε πλησιάζουν. Κάποιος από αυτός θα θελήσει να σε παραπλανήσει και τελικά να πάρεις μια απόφαση που δεν θα είναι σωστή.

Ταύρος

Η καθημερινότητά σου είναι δύσκολη το τελευταίο διάστημα. Έχεις πολλά στο μυαλό σου και δεν μπορείς να ηρεμήσεις με τίποτα. Τι θα έλεγες να δοκιμάσεις ένα καινούργιο χόμπι;

Δίδυμοι

Τελευταία βοήθησες τόσο πολύ να λυθούν τα προβλήματα των φίλων σου που δεν είχες καθόλου χρόνο για τον εαυτό σου. Μην τον παραμελείς άλλο.

Καρκίνος

Αν εσύ… μαλώνεις

και κρίνεις τόσο αυστηρά τον εαυτό σου, τότε τι θες να κάνουν οι άλλοι; Ήρθε η ώρα να αγαπήσεις αυτό που είσαι και να μην το κατακρίνεις συνεχώς.

Λέων

Αν και τις τελευταίες μέρες όσο κι αν προσπάθησες ήταν τελικά πολύ δύσκολο να επικοινωνήσεις με αυτούς που είναι γύρω σου, από σήμερα και για το επόμενο διάστημα θα φτιάξουν τα πράγματα.

Παρθένος

Ένα θέμα που σε ταλαιπωρούσε πολύ τελευταία και προσπαθούσες να βρεις τη λύση του, θα τελειώσει σήμερα με τη βοήθεια ενός φίλου σου που θα σου δώσει την πιο κατάλληλη συμβουλή.

Ζυγός

Η ένταση των τελευταίων ημερών σιγά σιγά περνάει και σήμερα θα αρχίσεις να νιώθεις πιο χαλαρή και ήρεμη. Κανόνισε το απόγευμα να δεις τους φίλους σου που τους έχεις παραμελήσει.

Σκορπιός

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να καταφέρεις να ξεφύγεις λίγο από την ρουτίνα σου και μπορέσεις να ξεκουραστείς, είτε στο σπίτι σου, είστε σε κάποια παραλία συντροφιά με ένα βιβλίο.

Τοξότης

Μερικές φορές νιώθεις σαν μια ομίχλη να σε καλύπτει αλλά πρέπει να καταφέρεις να την βγάλεις από μπροστά σου. Όλες οι καταστάσεις εξηγούνται, αρκεί να έχεις επιμονή και υπομονή.

Αιγόκερως

Μέσα από τη σκληρή κριτική, όταν βέβαια αυτή είναι ειλικρινής και χωρίς δεύτερες σκέψεις, μαθαίνουμε και γινόμαστε καλύτεροι. Άκουσε αυτά που θα σου πουν χωρίς να αντιδράσεις έντονα, ούτε να εκνευριστείς.

Υδροχόος

Είναι αυτές οι στιγμές που μιλάς με το αφεντικό σου, αλλά έχεις διαφορετική γνώμη και προσπαθείς με νύχια και με δόντια να την υποστηρίξεις, χωρίς να λογαριάζεις τις συνέπειες. Αυτό θα συμβεί σήμερα.

Ιχθύες

Αν και σου αρέσει να κάνεις τα πάντα μόνη σου, χωρίς να βασίζεσαι σε κανέναν, ήρθε η ώρα να ζητήσεις βοήθεια από τα άτομα που αγαπάς για να τακτοποιήσεις γρήγορα μια υποχρέωσή σου.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα