Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 14/-18/1

Άλλη μια εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης μας από το Πρω1νό. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 14/1

Το western trend είναι από τα μεγαλύτερα αυτής της σεζόν και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε πιστά. Χαρακτηριστικό δείγμα του που έχει φορεθεί από όλες τις αγαπημένες μας celebrities που ξεχωρίζουμε για το στυλ τους και τις fashion

bloggers που ακολουθούμε πιστά, είναι οι cowboy boots- γνωστές ως καουμπόικες μπότες. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας, επιλέγοντας ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από ένα χακί μακό μπλουζάκι, στενό, με τσέπες στο στήθος και διακοσμητικά χρυσά κουμπιά με ένα skinny τζιν παντελόνι. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με σκουλαρίκια Leio Ross, ταμπά ζώνη στη μέση και ταμπά δερμάτινες καουμπόικες μπότες, Mark Milan – αν δεν τις έχετε ακόμα στην γκαρνταρόμπα σας, τώρα είναι η ευκαιρία, αφού όλα τα μαγαζιά έχουν προσφερές και μπορείτε να τις αποκτήσετε σε χαμηλή τιμή. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστέ τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, τις σκιές από την παλέτα Love You So Mochi! της Nyx, τις γυαλάδες με το Gold Deposit Highlighter της MAC και στα χείλη το κραγιόν Coral Bliss της MAC. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος έφτιαξε στα μαλλιά της Φαίης μια ατημέλητη πλεξούδα ψαροκόκαλο, ένα χτένισμα που ταιριάζει τόσο σε καθημερινές, όσο και σε επίσημες εμφανίσεις και σας προτείνουμε να την φτιάξετε κι εσείς.

Τρίτη 15/1

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το στυλ του deux pieces, ή αλλιώς την τάση του ασορτί, είτε σε μονόχρωμα σύνολα, είτε σε απόλυτα ταιριαστά prints. Για να την ακολουθήσετε κι εσείς επενδύστε σε δύο δύο αποσπώμενα κομμάτια –crop top με φούστα ή σορτς και σακάκι με παντελόνι, φούστα ή και πάλι σορτς. Την αγαπάμε πολύ γιατί φέρνει στο σήμερα κάτι από τα παλιά, είναι πολύ κομψή και σικ και κάνει χωρίς καμία αμφιβολία όλες τις σιλουέτες να φαίνονται μακριές και ψιλόλιγνες. Σε αυτό το trend έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την δεύτερη ημέρα αυτής της εβδομάδας, επιλέγοντας ένα deux pieces σε μαύρο, κόκκινο και γαλάζιο καρό με την υπογραφή Eclectic Soiree, της Έλενας Χριστοπούλου, που αποτελείται από μια cropped μπλούζα με γιακά και μια ψηλόμεση midi φούστα που τελειώνει κάτω από το γόνατο. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρα δερμάτινα σκουλαρίκια -τριαντάφυλλα, Art Wear Dimitriadis, μαύρο δίχτυ καλσόν και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες μαύρες δερμάτινες γόβες με μπαρέτα, Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Mariah Carey της MAC, τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, τις γυαλάδες με το Glazed Donut της Ofra και στα χείλη το Matte Lipstick No 23 της Seventeen. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος έφτιαξε στη Φαίη μας μαλλιά με όγκο και ανάλαφρες άκρες, ένα χτένισμα που ταιριάζει τόσο σε καθημερινές, όσο και σε επίσημες εμφανίσεις και σας προτείνουμε να το φτιάξετε κι εσείς.

Τετάρτη 16/1

Η ολόσωμη φόρμα, γνωστή ως jumpsuit είναι ένα κομμάτι που πρέπει να υπάρχει σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα, αφού μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ, σε καθημερινές και επίσημες περιστάσεις, συνδυασμένη κάθε φορά με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Είναι άνετη, βολική και σικ και κολακεύει τους περισσότερους σωματότυπους. Σε αυτήν έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας, επιλέγοντας ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από μια ολόσωμη off white φόρμα, συνδυασμένη με ένα off white πλεκτό μπολερό με κρουαζέ δέσιμο. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες με χιαστί μπαρέτα, διακοσμημένη με τρουκς, σε nude snake print, Dukas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, το ρουζ Just A Pinch της MAC και στα χείλη για κραγιόν δύο μολύβια, το Natural No 03 της Radiant και το Nude Peach No 30 της Seventeen. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος έφτιαξε στη Φαίη μας ανάλαφρα μαλλιά με λίγο όγκο και χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα που ταιριάζει τόσο σε καθημερινές, όσο και σε επίσημες εμφανίσεις και σας προτείνουμε να το φτιάξετε κι εσείς.

Πέμπτη 17/1

Το μικρό κόκκινο φόρεμα τα τελευταία χρόνια φαίνεται πως απειλεί την πρωτοκαθεδρία του Little Black Dress, που είναι χωρίς καμία αμφιβολία το πιο διαχρονικό ρούχο. Και αυτό είναι απόλυτα λογικό, αφού το χρώμα του πάθους έχει την ικανότητα να μαγνητίζει αμέσως όλα τα βλέμματα και μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ, σε όλες τις περιστάσεις, με την προσθήκη των κατάλληλων αξεσουάρ. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας, επιλέγοντας ένα φόρεμα από την εταιρεία Zini, κόκκινο, κρουαζέ, μίνι, μακρυμάνικο, με τονισμένους ώμους. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι κόκκινες καστόρινες ψηλοτάκουνες γόβες με μπαρέτα, διακοσμητικά τρουκς και τριαντάφυλλα, Dukas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις γυαλάδες με το Bronzing Powder No 1 της Seventeen, την τερακότα από την παλέτα Balm Desert της εταιρείας The Balm και στα χείλη το κραγιόν Volupte Tint In Balm No 6 της YSL. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος έφτιαξε στη Φαίη μας ανάλαφρα μαλλιά με λίγο όγκο και χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα που ταιριάζει τόσο σε καθημερινές, όσο και σε επίσημες εμφανίσεις και σας προτείνουμε να το φτιάξετε κι εσείς.

Παρασκευή 18/1

Τα off-thes-shoulder ρούχα είναι χωρίς καμία αμφιβολία στυλάτα, σούπερ θηλυκά και πολύ πολύ κομψά. Επίσης μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις, χωρίς κανέναν περιορισμό. Γι’ αυτούς τους λόγους άλλωστε τα αγαπάτε και εσείς και τους έχετε δώσει πρωταγωνιστική θέση στην γκαρνταρόμπα σας. Σε ρούχο αυτού του trend που υπάρχει στη μόδα εδώ και αρκετές σεζόν, έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τελευταία ημέρα αυτής της εβδομάδας, επιλέγοντας ένα φόρεμα από την εταιρεία Desiree Fashion, off-the-shoulder, μίνι, εφαρμοστό, μαύρο με λευκά μικρά πουά. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μαύρες δερμάτινες ψηλοτάκουνες γόβες με διπλή μπαρέτα διακοσμημένη με τρουκς, Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις σκιές Mariah Carey από την MAC, τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, το ρουζ Bubbles, Please της MAC και στα χείλη το περίγραμμα Candy Pink, Νο 19 της Radiant και το κραγιόν Rouge Pur Couture, No 221 της YSL. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος έφτιαξε στη Φαίη μας κυματιστά μαλλιά με ανάλαφρη βαγκ και χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα που ταιριάζει τόσο σε καθημερινές, όσο και σε επίσημες εμφανίσεις και σας προτείνουμε να το φτιάξετε κι εσείς.

Keywords
Τυχαία Θέματα