Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 17-21/12

Άλλη μια εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης μας από το Πρω1νό. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 17/12

Οι παγιέτες είναι μια από τις πιο hot τάσεις της σεζόν και μπορούν να φορεθούν πια όχι μόνο σε βραδινές εμφανίσεις ή στα γιορτινά ρεβεγιόν, όπως κάνετε όλες σας λίγα χρόνια πριν, αλλά και το πρωί με τους κατάλληλους συνδυασμούς. Αν δεν έχετε ακόμα κάποιο ρούχο στην γκαρνταρόμπα σας, ήρθε η ώρα να αποκτήσετε.

Σε αυτές έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από την εταιρεία μόδας BSB, πράσινο, με παγιέτες, μίνι, στενό, αμάνικο, με κλειστό ντεκολτέ κι ανοιχτή πλάτη. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι nude ψηλοτάκουνες γόβες, Dukas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Away We Glow της εταιρείας Nyx, τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, το highilighter Gold Deposit της MAC και στα χείλη το Lip Pencil Teen Dream της MAC. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος έφτιαξε τα super sleek ίσια μαλλιά της Φαίης μας με τη χωρίστρα στη μέση και τα έβαλε πίσω από τα αυτιά -αν θέλετε να τα αντιγράψετε κι εσείς, δείτε πως μπορείτε να τα κάνετε βήμα βήμα, κλικάροντας ΕΔΩ.

Τρίτη 18/12

Η ολόσωμη φόρμα είναι ένα κομμάτι κλειδί που όλες πρέπει να διαθέτετε στην γκαρνταρόμπα σας. Μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας, σε καθημερινές και επίσημες περιστάσεις, με την προσθήκη των κατάλληλων αξεσουάρ και κολακεύει κάθε σωματότυπο. Σε αυτήν έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την δεύτερη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια ολόσωμη φόρμα από την εταιρεία Desiree Fashion, μαύρη, βελούδινη, με μικρά κουμπιά μπροστά, μακρυμάνικη με λίγο ντεκολτέ και λεπτομέρειες από δαντέλα στο τελείωμα του ντεκολτέ και στην πλάτη. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια Art Wear Dimitriadis, πολύχρωμα με διακοσμητικές πέτρες, μια χρυσή μεταλλική ζώνη στη μέση και μαύρα καστόρινα booties με χοντρό τακούνι από την Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Born To Run της Urban Decay, τις γυαλάδες με το Bronzing Powder No 2 της Seventeen και στα χείλη το κραγιόν Luxe Matte Lip Color, Semi Naked της Bobbi Brown και από πάνω το Lip Gloss, Brillian Shine, No 1 της Milani. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος έφτιαξε στα μαλλιά της Φαίης μας ένα χαμηλό σινιόν με χωρίστρα στη μέση, ένα από τα χτενίσματα που σας προτείνουμε να το αντιγράψετε κι εσείς και είναι σούπερ ιδανικό για το γιορτινό ρεβεγιόν.

Τετάρτη 19/12

Το oversized πουλόβερ φόρεμα με ζιβάγκο είναι χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις πιο hot τάσεις της σεζόν και γι’ αυτό σας προτείνουμε να το έχετε όλες στην γκαρνταρόμπα σας. Είναι ζεστό και πολυτελές και μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και σε πολλές περιστάσεις, με τις ψηλοτάκουνες γόβες, τα booties ή μπότες, τόσο over the knee, όσο και αυτές που καταλήγουν λίγο πιο κάτω από το γόνατο. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα πλεκτό φόρεμα από την εταιρεία μόδας BSB, με ζιβάγκο, μακρυμάνικο, μίνι και oversized σε φούξια. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα τσιμπιδάκι στα μαλλιά με στρας Sisterhoodk και ένα ζευγάρι μαύρα open toe ψηλοτάκουνα booties με διακοσμητική αλυσίδα στον αστράγαλο, Dukas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Born To Run της Urban Decay, τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, το ρουζ Bubbles, Please της MAC και στα χείλη δύο Long Lasting Lipsticks της Ofra, το Malibu και το Palm Beach για ένα ομπρέ αποτέλεσμα. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος έφτιαξε τα super sleek ίσια μαλλιά της Φαίης μας με τη χωρίστρα στη μέση και τα έβαλε πίσω από τα αυτιά -αν θέλετε να τα αντιγράψετε κι εσείς, δείτε πως μπορείτε να τα κάνετε βήμα βήμα, κλικάροντας ΕΔΩ.

Πέμπτη 20/12

Η δερμάτινη ασημένια φούστα είναι μια από τις πιο hot τάσεις της σεζόν και απαραίτητη για μια statement εμφάνιση. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες, πάντα συνδυασμένη με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Όταν φορεθεί μάλιστα με ένα πουλόβερ, είτε oversized είτε κολλητό, τότε σίγουρα δεν έχετε να φοβάστε τίποτα. Σε αυτή έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία Ζini που αποτελείται από ένα γκρι πουλόβερ ζιβάγκο, διακοσμημένο με μικρές λευκές πέρλες και μια μίνι δερμάτινη ασημένια φούστα. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες ασημένιες γόβες Dukas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Mariah Carey της MAC, τις βλεφαρίδες Demi Whispies της Ardell, το ρουζ Bred For Beauty της MAC και στα χείλη το κραγιόν Bil, No 01 Rose της Make Me Up Cosmetics και στο κέντρο για λίγη λάμψη το Shimmer Stick, Hold Graphic Halo της Nyx. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε στα μαλλιά της ένα pony tail με λίγο όγκο, ένα εύκολο χτένισμα που μπορείτε να κάνετε μόνες σας και ταιριάζει πραγματικά παντού.

Παρασκευή 21/12

Το μικρό μαύρο φόρεμα, ή αλλιώς Little Black Dress -LBD- είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα βασικό κομμάτι που σίγουρα υπάρχει σε περίοπτη θέση σε όλες τις ντουλάπες. Είναι εύκολο, βολικό και ασφαλές και μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις -ναι, μπορεί εύκολα να μεταμορφωθεί με τη βοήθεια ξεχωριστών αξεσουάρ. Διαχρονικά κομψό και πάντα In fashion, ανεξάρτητα από τις τάσεις που κάθε σεζόν μας επιβάλουν οι σχεδιαστές μόδας. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τελευταία ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία από την εταιρεία matis, ένα μαύρο μίνι βελούδινο κρουαζέ φόρεμα. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα βραχιόλι -γάντι, μεταλλικό και διακοσμημένο με κρύσταλλα, Art Wear Dimitriadis, μια μαύρη φαρδιά ζώνη στη μέση με μεταλλική αγκράφα από προσωπική συλλογή και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες δερμάτινες μαύρες γόβες με δέσιμο στον αστράγαλο, Maria Kotsona Shoes. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές το Highlighter OfraXNikkieTutorials Everglow που χρησιμοποιήθηκε και για σκιά και για γυαλάδες, τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, το μαύρο Eyeliner της εταιρείας YSL και στα χείλη το Waterproof Lip Pencil, Softline της Radiant για το περίγραμμα και το κραγιόν Νο10 Cherry, επίσης της Radiant. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε κυματιστά μαλλιά με χωρίστρα στη μέση, ένα εύκολο χτένισμα που μπορείτε να κάνετε μόνες σας και ταιριάζει πραγματικά παντού.

Keywords
Τυχαία Θέματα