Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 26/02-2/03

Ακόμα μια εβδομάδα του Πρω1νού στον τηλεοπτικό αέρα και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης μας. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 26/2

Είτε βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό στην γκαρνταρόμπα σου, είτε το αγόρασες πρόσφατα, ξέρουμε, χωρίς καμία αμφιβολία, πως έχεις ένα ριγέ μπλουζάκι, ένα από τα πιο διαχρονικά κομμάτια της μόδας, όπως το LBD και το λευκό πουκάμισο, γνωστό ως μαρινιέρα. Αν και αποτελεί το σήμα του καλοκαιριού, μπορεί να φορεθεί όλες

τις εποχές, με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Σήμερα θα δούμε πως το φόρεσε η Φαίη μας στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού με ένα σύνολο από την BSB που αποτελείται από μια μαρινίερα πλεκτή, off shoulder και cropped, συνδυασμένη με ένα ψηλόμεσο μπλε τζιν παντελόνι καμπάνα που κουμπώνει με τέσσερα χρυσά κουμπιά σε ναυτικό στυλ. Το look της που έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με κόκκινα ψηλοτάκουνα λουστρίνι πέδιλα με χοντρό τακούνι Tsakiris Mallas και λευκό δερμάτινο τσόκερ με εντυπωσιακή λεπτομέρεια Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τα γήινα χρώματα στα μάτια, τις γυαλάδες στα μάγουλα και τα κόκκινα χείλη με το κραγιόν Always on metallic matte Maneater και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα pony tail με όγκο.

Τρίτη 27/2

Ανεξάρτητα με το στυλ σας, αν π.χ, είναι κλασικό, μοντέρνο ή girly, μπορείτε όλες, χωρίς καμία εξαίρεση, να κάνετε μια σούπερ κομψή εμφάνιση, επιλέγοντας ένα floral φόρεμα που αποτελούν εδώ και λίγες σεζόν τα κομμάτια – κλειδιά κάθε γκαρνταρόμπας, αφού μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας και σε όλες τις περιστάσεις. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα που να σας κολακεύει και να αναδεικνύει τα δυνατά σας σημεία και κατόπιν να προσθέσετε τα κατάλληλα αξεσουάρ, είτε με χρώμα για ένταση, είτε ουδέτερα, ακριβώς όπως έκανε σήμερα η Φαίη μας στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από την καινούργια συλλογή της Desiree Fashion, μίνι με nude βάση και λουλούδια και τρουακάρ μανίκια, συνδυασμένο με nude καστόρινες ψηλοτάκουνες over the knee μπότες Mark Milan – το look της έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προιόντα της εταιρείας YSL και πρωταγωνιστές τα μάτια με της γήινες – ματ σκιές και τις γυαλάδες στο πρόσωπο και ο Δημήτρης Στράτος τα κυματιστά μαλλιά της με τον όγκο.

Τετάρτη 28/2

Το ανδρόγυνο στυλ εξακολουθεί να αποτελεί και αυτή τη σεζόν μεγάλο trend. Απευθύνεται στις γυναίκες εκείνες που είναι δυναμικές, έχουν αυτοπεποίθηση, πατούν γερά στα πόδια τους και ξέρουν να προβάλουν τη θηλυκότητά τους επιλέγοντας να φορέσουν όχι το αυτονόητο και εύκολο, ένα sexy δηλαδή μίνι φόρεμα, αλλά ένα κοστούμι. Στην αγορά θα βρείτε πολλά, σε διάφορα χρώματα, από basic, μέχρι έντονα. Για τώρα όμως εμείς σας προτείνουμε να επενδύσετε σε ένα all time classic λευκό κοστούμι, όπως ακριβώς έκανε σήμερα η Φαίη μας στο Πρωινό -οτιδήποτε άλλο είναι απλά συμβιβασμός. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα λευκό κοστούμι από την εταιρεία Mind Matter, συνδυασμένο με ένα σομόν lingerie top. Το look της που έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα ολοκληρώθηκε υποδειγματικά με mule ψηλοτάκουνες μυτερές γόβες με λοξό δέσιμο σε ασημί χρώμα Mark Milan και μενταγιόν σε ροζ χρυσό με ασημί πετρούλες Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τις χάλκινες αποχρώσεις και τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα ψηλό pony tail με όγκο.

Πέμπτη 1/3

Το καρό, το διαχρονικό και αγαπημένο prin της μόδας έχει κάνει δυναμικό comeback το τελευταίο διάστημα και διεκδικεί μια από τις πρώτες θέσεις στην γκαρνταρόμπα και στις εμφανίσεις σας, όλες τις ώρες της ημέρας και σε όλες τις περιστάσεις. Αν κάνετε μια βόλτα στα μαγαζιά, από αυτά των οικονομικών εταιρειών, μέχρι τις ακριβές μπουτίκ, θα δείτε τις βιτρίνες τους στολισμένες με καρό κομμάτια, από φορέματα και φούστες, μέχρι πουκάμισα, παντελόνια, κοστούμια και καμπαρντίνες. Ε, αν δεν έχετε ήδη τουλάχιστον ένα καρό στην κατοχή της, ήρθε η ώρα να το αποκτήσετε. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας, επιλέγοντας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό ένα σύνολο από την εταιρεία Zini που αποτελείται από ένα μαύρο μεταξωτό πουκάμισο με λοξό κούμπωμα, με ένα καρό γκρι ψηλόμεσο σορτς. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα με διαφάνεια στο κουντεπιέ Mark Milan, συνδυασμένα με γκρι μάλλινα καλτσάκια και μαύρη τσάντα Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε pink αποχρώσεις με φλούο pink κραγιόν και γυαλάδες στα μήλα και ο Δημήτρης Στράτος τα ίσια μαλλιά της, χρησιμοποιώντας το KérastaseL’incroyable Blowdry, μια θερμοπροστατευτική lotion διαμόρφωσης styling και περιποίησης.

Παρασκευή 2/3

Το ξέρουμε πως λατρεύετε τα jumpsuits, τις ολόσωμες δηλαδή φόρμες που αποτελούν κομμάτια – κλειδιά για όλες τις ώρες, όλες τις εποχές και όλες τις περιστάσεις, από καθημερινές, μέχρι επίσημες. Τι θα λέγατε όμως αυτή τη σεζόν να επενδύσετε σε μια σε λευκό, το πιο πολυτελές χρώμα από όλα, ακολουθώντας το παράδειγμα της Φαίης μας; Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού με μια ολόσωμη αμάνικη στενή φόρμα, σε λευκό, με φερμουάρ στο μπροστινό μέρος και ζώνη στη μέση από την καινούργια συλλογή της Access. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με τον πιο fashion τρόπο, με εντυπωσιακά λεοπάρ ψηλοτάκουνα πέδιλα Maria Kotsonas Shoes και λευκή καμπαρτίνα Access. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές το natural αλλά λαμπερό look στα μάτια και τα τονισμένα hot pink χείλη με το κραγιόν Rouge Pur Couture No 221 από την εταιρεία YSL και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της με τις ανάλαφρες άκρες και τον όγκο.

Keywords
εμφάνιση, εμφάνιση, tsakiris mallas, folli follie, bsb, μπλε, τζιν, στυλ, follie, floral, ΑΝΤ1, fashion, milan, ysl, ματ, time, classic, εταιρεία, top, ροζ, πουκάμισα, γκρι, σορτς, pink, access, shoes, rouge, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, στρατος, ξανα, μποτες, δυνατα, tsakiris mallas, αξεσουαρ, γοβες, λουλουδια, φορεματα, χρωματα, ωρα, bsb, shoes, time, ysl, αγορα, απλα, ασημι, αυτοπεποιθηση, βρειτε, βρισκεται, γκρι, γωγω, διαστημα, δειτε, δυναμικο, εγινε, ευκολο, εβδομαδα, εποχες, εταιρεία, ζωνη, ισια μαλλια, κοστουμια, λευκη, μαυρο, μακιγιαζ, μαλλια, ματια, ματ, μινι, μπλε, μπορειτε, ναυτικο, τζιν, παντα, πεδιλα, υπογραφη, ροζ, πρωταγωνιστες, πρωινο, σεζον, συγκεκριμενα, στυλ, στυλιστα, σουπερ, φερμουαρ, φορμα, χειλη, χρωμα, ψηλοτακουνα, ωρες, access, classic, δημητρης, εμφανισεις, fashion, floral, folli follie, follie, λευκο, milan, ογκο, ουδετερα, pink, ποδια, πουκάμισα, ριγε, rouge, σημα, σορτς, top, θεσεις
Τυχαία Θέματα