Σίσσυ Χρηστίδου: Η έντονη αντίδρασή της για τον Αχιλλέα Μπέο -«Θα τρελαθώ, οφείλει μία συγγνώμη»

Η Σίσσυ Χρηστίδου δε μπορεί να πιστέψει πως ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, σήκωσε το χέρι του και χαστούκισε έναν νεαρό πολίτη.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και πάλι» θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια σχετικά με το χαστούκι που έριξε ο Αχχιλέας Μπέος σε πλημμυροπαθή κάτοικο της περιοχής, όταν ο δεύτερος του

εξέφρασε την οργή του για την ολιγωρία στις πρόσφατες καταστροφές.

Στον αέρα της σημερινής εκπομπής της, η Σίσσυ Χρηστίδου έγινε έξαλλη που ο δήμαρχος του Βόλου δε ζήτησε ποτέ συγγνώμη γι’ αυτό που έκανε, ενώ αντιθέτως χαρακτήρισε τον εαυτό του ως «μεγαλόψυχο».

Όσα είπε η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα του Mega

«Εγώ τώρα εδώ θα τρελαθώ! Νόμιζα ότι όταν ερωτηθεί, θα ζητήσει συγνώμη. Συνεχίζει να ισχυρίζεται ο κύριος Μπέος ότι αυτό ήταν λάθος του παιδιού και ότι είναι μεγαλόψυχος και τον συγχωρεί. Εγώ δεν μπορώ να δεχθώ ότι το 2023 όλο αυτό περνάει στην τηλεόραση σαν φυσιολογικό, “είμαι μεγαλόψυχος” ενώ έχει χειροδικήσει στο παιδί αυτό;», ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Και συνέχισε: «Ό,τι κι αν έχει κάνει ο κύριος Μπέος για τους κατοίκους εκεί στον Βόλο, που είναι και υποχρέωσή του στο κάτω-κάτω, μηδενίζεται όταν οι αντιδράσεις του είναι αυτές και χάνει και όποιο δίκιο μπορεί να είχε».

«Είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχει μετανοήσει για αυτό που έχει κάνει, ότι θεωρεί πως αυτή είναι η φυσιολογική αντίδραση και μία προειδοποίηση πως οποιοσδήποτε από εσάς μου επιτεθεί ξανά, αυτό θα συμβεί. Αυτές οι δηλώσεις είναι χειρότερες από την πράξη του. Αυτό το “μεγαλόψυχος” μπορεί να με τρελάνει. Οφείλει μία συγνώμη ο κύριος Μπέος», κατέληξε η παρουσιάστρια.

Δείτε όσα είπε στο παρακάτω βίντεο: 

Διαβάστε ακόμα:

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Είναι μια ευκαιρία να σκεφτώ αν όσοι και όσες λένε ότι με αγαπάνε, με σέβονται κιόλας»

Ελένη Φουρέιρα: «Δεν ξέρω αν έχω δημιουργήσει σχολή… “Φουρέιρα”»

Βασίλης Καλλίδης: Οι σκέψεις για υιοθεσία και αυτό που τον κρατάει πίσω

Keywords
Τυχαία Θέματα