Σόλων Τσούνης: “Πέταξε το χειριστήριο από τα νεύρα του και σαν αντίδραση σηκώθηκα…”

Ο Σόλων Τσούνης μίλησε στο περιοδικό People και τη δημοσιογράφο Φανή Πλατσατούρα και απάντησε για τις τελευταίες φορές που έκανε κάτι εξαντλητικό, απίθανο ή χαριτωμένο!

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:

«Έλιωσες» στο γυμναστήριο;

Σήμερα το πρωί! Ξεκίνησα με διάδρομο, στη συνέχεια έκανα κοιλιακούς και ραχιαίους, ύστερα ασκήσεις για την πλάτη και μία ώρα μετά έφυγα τρέχοντας για να πάω στο γύρισμα και, στα καπάκια, στο θέατρο.

Καβγάδισες

με τον κολλητό σου;

Πρέπει να ήταν πριν από δεκαεπτά χρόνια. Κάτι παίζαμε στο PlayStation και διαφωνήσαμε πάνω στο παιχνίδι. Θυμάμαι, πέταξε το χειριστήριο από τα νεύρα του και σαν αντίδραση σηκώθηκα κι έφυγα. Ύστερα από μισή ώρα είχαμε μιλήσει ήδη στο τηλέφωνο και τα είχαμε ξαναβρεί.

Σκέφτηκες να αλλάξεις επάγγελμα;

Είναι κάτι που σκέφτομαι αρκετά συχνά, γιατί είναι αβέβαιη και ασταθής η δουλειά μου. Και αυτή η ανασφάλεια, ομολογουμένως, με αγχώνει. Θα μπορούσα να είμαι ζωγράφος ή φωτογράφος. Είναι επαγγέλματα που τα έχω σπουδάσει. Τα ασκώ ακόμα, αλλά ερασιτεχνικά – συγκεκριμένα με τη ζωγραφική θέλω να ασχοληθώ πιο επαγγελματικά, και η αλήθεια είναι ότι σχεδιάζω κάποια πράγματα προσεχώς.

Καβάλησες τη μηχανή σου;

Με τη μηχανή είμαι στον δρόμο κάθε μέρα, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Με ηρεμεί και με βοηθά να νιώθω ελεύθερος. Έχω μια custom vintage τύπου Yamaha, που ουσιαστικά της έδωσα εγώ τη μορφή που έχει σήμερα, αφού της έχω αλλάξει πολλά από τα αξεσουάρ που είχε όταν την αγόρασα!

Έφαγες σαν να μην υπάρχει αύριο;

Πριν από δύο μήνες έτρωγα ασταμάτητα. Μέχρι που είπα στον εαυτό μου «Τώρα φρένο και διατροφή». Κάποια στιγμή, σύντομα φαντάζομαι, θα ξαναφάω σαν να μην υπάρχει αύριο! (γέλια)

Διαβάστε ακόμη:

MasterChef: Η απίθανη ατάκα του Κουτσόπουλου για την εμφάνιση των παικτών και τα σχόλια της Ασημίνας για τον Πάνο!

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle δεν θα έχουν την κηδεμονία του γιου τους!

Ελένη Φουρέιρα: “Το να με απατήσει ο σύντροφός μου με την Κατερίνα Στικούδη που…”

Keywords
Τυχαία Θέματα