Σταμάτα να αναρωτιέσαι! Μόλις μάθαμε γιατί οι άνδρες αδυνατίζουν ευκολότερα από μας

Το σκηνικό που θα σας περιγράψουμε σίγουρα έχει συμβεί σε πολλές από εσάς. Μπορεί δηλαδή να στερείστε εσείς πολλά από τα αγαπημένα σας φαγητά για μεγάλο χρονικό διάστημα, να προσπαθείτε πολύ, να κόβετε μαχαίρι τη ζάχαρη και τις λιχουδιές και να μην βλέπετε το δείκτη της ζυγαριάς να κατεβαίνει.

Σε αντίθεση φυσικά με το σύντροφό σας, που μια εβδομάδα να φάει ελαφρύτερα το βράδυ -και δεν μιλάμε να πεινάσει, απλά να περιορίσει λίγο τις ποσότητες- θα έχει ξεφουσκώσει τελείως.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε γιατί συμβαίνει αυτή η αδικία που δεν την μπορούμε καθόλου μα καθόλου -σίγουρα θα έχετε

συζητήσει το θέμα αυτό με τις φίλες σας. Σύμφωνα λοιπόν πάντα με τους ειδικούς, 3 είναι οι λόγοι που οι γυναίκες ταλαιπωρούνται περισσότερο για να αδυνατίσουν. Έχουμε και λέμε αναλυτικά:

1. Οι άνδρες σε αντίθεση με τις γυναίκες, διαθέτουν περισσότερη μυϊκή μάζα στο σώμα τους, γεγονός που τους βοηθά να κάψουν γρήγορα λίπος και περιττές θερμίδες και άρα να αδυνατίσουν.

2. Το γυναικείο σώμα έχει από τη φύση του την τάση κατακράτησης και αποθήκευσης λίπους, για να επιτευχθεί η διαδικασία τεκνοποίησης.

3. Οι άνδρες δεν κάνουν τόσο συχνά δίαιτα όσο οι γυναίκες, επομένως ο μεταβολισμός τους δουλεύει καλύτερα και μπορούν να χάσουν γρήγορα κιλά, μειώνοντας την πρόσληψη των περιττών θερμίδων.

Και αφού διαβάσατε τους τρεις παραπάνω λόγους που συμβαίνει αυτό, θέλουμε να κάνουμε σε όλες εσάς την εξής ερώτηση: Στο θέμα δίαιτα, πες μας ειλικρινά, δεν θα ήθελες να άλλαζες φύλο; Να γινόσουν δηλαδή κι εσύ άνδρας; Ε, πες μας… Εμείς πάντως ναι και το γράφουμε και με κεφαλαία γράμματα, ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ!

Δες ακόμα μερικά τέλεια και σχετικά θέματα με την άσκηση και τη διατροφή και προσπάθησε να τα ακολουθήσεις πιστά:

Kate Hudson: Το πρόγραμμα άσκησης και διατροφής που ακολουθεί καθημερινά!

Οι 3 απλές ασκήσεις των celebrities για να δείχνουν υπέροχες με κάθε φόρεμα!

6 ασκήσεις που θα κάνουν το στήθος σου να φαίνεται μεγαλύτερο!

Keywords
Τυχαία Θέματα