Στέλιος Χανταμπάκης: Αποχαιρέτησε τη Μαδαγασκάρη και επιστρέφει στην Ελλάδα με νέο look!

Ο Στέλιος Χανταμπάκης ανεδείχθη το βράδυ της Κυριακής ο μεγάλος νικητής στον τελικό του Nomads, ο οποίος κατάφερε να νικήσει τον Γρηγόρη Μόργκαν, κάνοντας την ανατροπή στο παιχνίδι περιπέτειας του ΑΝΤ1.

Ο ίδιος αποχαιρέτησε τη Μαδαγασκάρη και ανυπομονεί να επιστρέψει στην Ελλάδα, ώστε να ξαναδεί τη σύζυγό του, Όλγα Πηλιάκη και τα δύο τους παιδιά. Λίγες ώρες πριν φτάσει λοιπόν στα πάτρια

εδάφη, ο Στέλιος Χανταμπακης, με μια φωτογραφία και ένα δημόσιο μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποχαιρέτησε τη νησιωτική χώρα που τον φιλοξένησε τόσο καιρό και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την επιστροφή του στην Ελλάδα: “Αυτό ήταν…. Μαδαγασκάρη σ’ ευχαριστώ για τη φιλοξενία. Σε φιλώ γλυκά.. Είναι ώρα να γυρίσω στο πιο όμορφο μέρος του κόσμου!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!! ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ”.

Όπως μπορούμε να δούμε μάλιστα από τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο παρουσιαστής, έπειτα από τη μεγάλη του νίκη στο Nomads, φαίνεται πως αποφάσισε να αλλάξει look και να ξυρίσει τα μούσια του.

Δείτε εδώ το post του Στέλιου Χανταμπάκη:

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει ο Γιάννης Βαρδής: «Είδα στον ύπνο μου τον πατέρα μου και μου είπε “τζάμπα πας στον τάφο μου”!»

Keywords
Τυχαία Θέματα