Προβλέψεις Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Αποδεχτείτε τις προκλήσεις που έρχονται στο δρόμο σας και αν ακούσετε κάτι που σας ενδιαφέρει και θέλετε να συμμετέχετε, κάντε το!

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν είναι και από τις καλύτερες μέρες για εσάς αλλά προσπαθείτε να το κρύψετε γιατί δεν θέλετε να σας ζαλίζουν και να σας ρωτάνε τι έχετε ενώ δεν θέλετε να το μοιραστείτε με άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε κουραστεί από τις προηγούμενες μέρες μια και ήσασταν συνέχεια έξω αλλά σήμερα θα έχετε τις κλειστές σας και θα προτιμήσετε να μείνετε σπίτι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δώστε την προσοχή σας στα πράγματα

που πραγματικά έχουν σημασία – όπως οι άνθρωποι που αγαπάτε. Και αφήστε όλα τα άλλα στην άκρη.

ΛΕΩΝ

Θέλετε να κάνετε μια ανανέωση στη ζωή σας γιατί έχετε βαρεθεί όλο τα ίδια και τα ίδια.Ξεκινήστε με τα απλά πράγματα και σιγά σιγά συνεχίζετε και με τα υπόλοιπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κανείς δεν θα μπορέσει να σας πάρει το καλύτερο σήμερα, οπότε μην φοβάστε όταν πλησιάζετε σε τυχόν διαπραγματεύσεις. Διεκδικήστε το καλύτερο για σας.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή τη στιγμή, βλέπετε μόνο μια μικρή πτυχή μιας πολύ περίπλοκης κατάστασης. Αυτό που νομίζετε ότι είναι ένα πρόβλημα δεν είναι, οπότε σταματήστε να ανησυχείτε και κάντε αυτό που θέλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν έχει σημασία τι πρέπει να γίνει σήμερα, θυμηθείτε ένα πράγμα: μπορείτε να πάρετε όλο το χρόνο που χρειάζεστε για να αποφασίσετε τι πρέπει να κάνετε με τα θέματα που σας βασανίζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μερικές φορές, όταν κάνετε ένα ταξίδι, φτάνετε σε ένα μέρος που μοιάζει πολύ διαφορετικό από αυτό που περιμένατε -μιλάμε πάντα μεταφορικά. Ίσως να είστε απογοητευμένοι, ή ίσως να είστε γεμάτοι χαρά. Διαλέξτε τι σας ταιριάζει περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επικοινωνία με άλλους θα σας φέρει μια εξαιρετική χαρά τώρα, οπότε είναι προς το συμφέρον σας να ξεκινήσετε συζητήσεις για να αλλάξετε δουλειά, κάτι που θέλετε πάρα πολύ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αφήστε στην άκρη τη δουλειά και όλα όσα σας βασανίζουν και περάστε το επόμενο διάστημα δίπλα στην οικογένειά σας, κάτι που θέλετε πάρα πολύ.

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορεί να υπάρξουν κάποιες εντάσεις στην δουλειά αλλά προσπαθήστε να διατηρήσετε την υπομονή σας γιατί θα σας χρειαστεί.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα