Στέλιος Χανταμπάκης: Η τεράστια αλλαγή μετά από 1 μήνα στο Survivor

Έχει περάσει κάτι περισσότερο από ένα μήνα από τη μέρα που έκανε πρεμιέρα το Survivor από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Έκτοτε, η αλλαγή στην εικόνα των περισσότερων παικτών είναι μεν σταδιακή, αλλά πλέον αισθητή. Η καθημερινή έκθεση στον ήλιο, η ελλειπής σίτιση, καθώς οι παίκτες καλούνται να εξασφαλίσουν μόνοι τους την τρόφη τους (έχοντας ενίοτε

ως έπαθλο κανονικό, συνήθως junk, φαγητό όπως πίτσα, μπέργκερ ή κέικ), αλλά και η συνεχής δραστηριότητα (από τα παιχνίδια του διαγωνιστικού μέρους μέχρι τις ίδιες τους τις μετακινήσεις στο νησί) έχουν κάνει τους περισσότερους να χάσουν αρκετά κιλά, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον ράπερ/συνθέτη Bo, που όπως ομολόγησε συμπαίκτης του που αποχώρησε είχε χάσει 16 κιλά πριν από μία περίπου εβδομάδα.

Μεγάλη είναι η αλλαγή και στην εικόνα του πάντα fit και γυμνασμένου Στέλιου Χανταμπάκη.

Ο παρουσιαστής και μοντέλο (ο οποίος έχει δύο παιδιά με την αγαπημένη του Όλγα Πηλιάκη, μάλιστα έφυγε λίγο μετά τη γέννηση του δεύτερου) που μας έχει συνηθίσει σε μια εικόνα με καλογυμνασμένους μύες, είναι πιο στεγνός από ποτέ, έχοντας χάσει βάρος και μυικό τόνο. Παράλληλα, το αξύριστο λουκ που υιοθετούσε πλέον έχει δώσει τη θέση του σε ένα “μούσι ναυαγού” έτσι η νέα του εικόνα είναι αρκετά διαφορετική.

The post Στέλιος Χανταμπάκης: Η τεράστια αλλαγή μετά από 1 μήνα στο Survivor appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα