Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Σεΐτη: ”Συνειδητοποίησα ότι έχασα το πόδι μου, είχα τις αισθήσεις μου… Κάλεσα ο ίδιος το ασθενοφόρο”

Αυτή την Παρασκευή οι συμμετέχοντες στο Dancing with the stars, θα χορέψουν ένα κομμάτι της επιλογής τους, το οποίο και σηματοδοτεί κάποια σημαντική στιγμή της ζωής τους.

Ο Μιχάλης Σεΐτης μιλώντας για το τραγούδι που επέλεξε εξομολογήθηκε on camera: ”Έχω επιλέξει το τραγούδι ”Run” γιατί περιγράφει πόσο πολύ ήθελα να τρέξω μετά το ατύχημα. Τον Ιούνιο του 2013 λίγο μετά τα 26α γενέθλιά μου, είχα ένα ατύχημα με τη μηχανή όπου έχασα το δεξί μου πόδι κάτω από το γόνατο. Το είχα συνειδητοποιήσει από την πρώτη στιγμή γιατί δεν έχασα τις αισθήσεις μου, κάλεσα ο ίδιος το ασθενοφόρο. Πήρα ένα φίλο μου τηλέφωνο και ήρθε στον τόπο του ατυχήματος… Αμέσως μπήκα για ένα χειρουργείο που κράτησε δέκα ώρες, οι γιατροί προσπάθησαν να σώσουν το πόδι μου. Κράτησα το πόδι μου για μια εβδομάδα και τότε μου ανακοίνωσαν το χειρουργείο για τον ακρωτηριασμό. Ήμουν ένας άνθρωπος που έτρεχα κάθε μέρα. Είχα στο μυαλό μου πότε θα ξανατρέξω όχι πότε θα περπατήσω… Έβαλα το πρόσθετο μέλος και περπάτησα αμέσως…”

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Συγκινεί η εξομολόγηση του Κανάκη για τον πατέρα του στην πρεμιέρα της εκπομπής: ”Έχω μετανιώσει για όλες τις φορές…”

Για πρώτη φορά! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε την συμφωνία που έκαναν οι Διάσημοι πίσω από τις κάμερες

Keywords
Τυχαία Θέματα