Τα 5 μεγαλύτερα χειμωνιάτικα trends σύμφωνα με τους διασημότερους make up artists!

Τους τελευταίους μήνες το μακιγιάζ δεν βρίσκεται σε πρώτο πλάνο και αυτό οφείλεται στην καραντίνα. Μείναμε σπίτι και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δώσουμε μεγαλύτερη βάση στην περιποίηση της επιδερμίδας.

Ακόμη κι όταν η καραντίνα έληξε αποφεύγαμε να βρεθούμε σε μέρη που συγκεντρώνουν πολύ κόσμο και οι βραδινές μας έξοδοι περιορίστηκαν. Στη συνέχεια και αφού βγήκαμε από το σπίτι, η μάσκα προστασίας έγινε το μόνιμο αξεσουάρ μας.

Οι ελαφριές φόρμουλες φον ντε τεν έγιναν η νέα

μας συνήθεια και δώσαμε έμφαση στο μακιγιάζ ματιών αφού είναι το μόνο σημείο που μένει ακάλυπτο. Αυτός είναι ο λόγος που οι celebrity make up artists δημιούργησαν απίθανα looks χρησιμοποιώντας τις πιο έντονες σκιές με τις ωραιότερες υφές.

Και τώρα, λίγο πριν τις γιορτές και δύο μέρες πριν από την καινούργια καραντίνα, έρχονται με τις 5 μεγαλύτερες τάσεις στο μακιγιάζ που θα σας εντυπωσιάσουν.

Το κλασικό και εμβληματικό cat eye: Ο Daniel Chinchilla κρύβεται πίσω από το εμβληματικό look της Ariana Grande. “Το cat eye είναι ο πιο έξυπνος και sexy τρόπος για να αναδείξετε το βλέμμα σας”. Μπορείτε να δημιουργήσετε όσο δραματικό ή διακριτικό θέλετε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniel Chinchilla (@chinchilla) στις 20 Φεβ, 2020 στις 9:59 πμ PST

Drama Queen: Ο Sir John, προσωπικός make up artist της Beyonce προτείνει ενόψει των Χριστουγέννων, επιβάλλεται να χρησιμοποιήσετε τις πιο έντονες αποχρώσεις στα μάτια. Με το μπλε πρώτο στη σειρά. Το άπλωσε σε όλη την επιφάνεια του πάνω βλεφάρου και τελειοποίησε το look με μάσκαρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη S I R J O H N (@sirjohn) στις 25 Σεπ, 2020 στις 12:36 μμ PDT

Λάμψεις: Η Sarah Tanno, make up artist της Lady Gaga και Global Artistry Director της Haus Laboratories θεωρεί πως το μεγαλύτερο trend της σεζόν είναι οι απίθανες λάμψεις με ιριδίζουσες σκιές σε παστέλ αλλά και ασημί αποχρώσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarah Tanno-Stewart (@sarahtannomakeup) στις 14 Ιούλ, 2020 στις 2:56 μμ PDT

Graphic: Η Sarah Feingold αγαπάει πολύ τα χρωματιστά eyeliner και graphic look. Είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις που είδαμε στις πασαρέλες κι εκείνο που μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα μόνες σας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarah Feingold (@sarah.feingold) στις 23 Απρ, 2020 στις 7:05 πμ PDT

Μαύρο μολύβι: Η 90’s τάση που θέλει να κάνετε περίγραμμα στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου είναι και πάλι εδώ και ο Patrick Ta την ακολουθεί και την δημιουργεί με τον πιο θηλυκό τρόπο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta) στις 30 Οκτ, 2020 στις 4:26 μμ PDT

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών που θα σας χαρίσουν το αποτέλεσμα της κερατίνης

Η Τατιάνα Μπλάτνικ είναι το νέο πρόσωπο της αγαπημένης σειράς περιποίησης των celebrities!

Keywords
Τυχαία Θέματα