Τα 5 ωραιότερα αρώματα του Καλοκαιριού -Προλαβαίνετε να αποκτήσετε ένα λίγο πριν φύγετε για διακοπές!

Κάποιες από εσάς βρίσκεστε ήδη σε διακοπές, κάποιες άλλες ετοιμάζεστε να φύγετε και τέλος υπάρχετε κι εσείς που έχετε ήδη επιστρέψει. Όπως και να’ χει ένα είναι το σίγουρο: Θα επισκεφτείτε σύντομα το αγαπημένο σας beauty κατάστημα ώστε να αποκτήσετε τα προϊόντα που θα χρειαστείτε, εκείνα που τελείωσαν ή απλά επειδή θέλετε να κάνετε μια αγορά για να… πνίξετε τον πόνο σας που βρίσκεστε στην πόλη μέσα στον Αύγουστο.

Και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα υπέροχο, καλοκαιρινό άρωμα. Μπορείτε να το φοράτε τους επόμενους 3 μήνες τουλάχιστον.

Θα επιλέξετε μια δροσερή εσάνς που ταιριάζει με τη ζέστη του Αυγούστου και δεν θα σας θυμίζει τίποτα από το Φθινόπωρο που σε λίγο θα εισβάλλει απειλητικά.

Εμείς βρήκαμε τα 5 ωραιότερα. Εσείς απλά θα πρέπει να τα δοκιμάσετε και να επιλέξετε εκείνο που θα σας χαρίσει μια τέλεια αίσθηση. 

Tom Ford Eau de Soleil Blanc Eau de Toilette: Πιπέρι και φιστίκι ενώνονται για να δημιουργήσουν την πιο πικάντικη και εξεζητημένη εσάνς ever.

Chanel Paris Riviera: Πορτοκάλια και νερολί από τη Σικελία που θυμίζουν το απαλό αεράκι της Ριβιέρας.

Estee Lauder Bronze Goddess: Το απόλυτο, εμβληματικό άρωμα του Καλοκαιριού. Το έχετε συνδέσει με απίθανες αναμνήσεις. Εικόνες, μυρωδιές και αρώματα από τους αγαπημένους σας προορισμούς να μπερδεύονται με την θρυλική εσάνς του.

Jo Malone Wood Sage & Sea Salt Cologne: Η θάλασσα και το αλάτι είναι κλεισμένα στο πιο κομψό και κλασικό μπουκάλι για να σας θυμίζουν κάθε φορά που το απλώνετε στο δέρμα σας πως το Καλοκαίρι είναι η ωραιότερη εποχή του χρόνου.

Byredo Sundazed Eau de Parfum: Γιασεμί, μανταρίνι και λεμόνι συνδυάζονται με τον πιο συγκλονιστικό τρόπο.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας σας:

Το νέο σας beauty blender είναι εμπνευσμένο από τον Μπομπ Σφουγγαράκη!

Αυτά είναι τα 6 πιο αγαπημένα beauty προϊόντα της βασίλισσας Ελισάβετ!

Keywords
Τυχαία Θέματα