Τα beauty προϊόντα που έχουν πάντα οι celebrities στην τσάντα τους

Κάθε celebrity έχει κι ένα αγαπημένο beauty προϊόν που δεν αποχωρίζεται ποτέ. Βρίσκεται πάντα στην τσάντα ή το βραδινό clutch. Μάθαμε ποια είναι και έχει πράγματι ενδιαφέρον!

Η Jackie Cruz έχει πάντα μαζί της το Fenty Beauty’s Shimmer Skinsticks. Τη βοηθά να ανανενώνει το μακιγιάζ της στα σημεία και να δημιουργεί το unicorn look που τόσο αγαπά. Θέλει πάντα μια λάμψη στο δέρμα της αφού από τη φύση του είναι χλωμό.

Το

Dior Addict Lip Maximizer δεν λείπει ποτέ από την τσάντα της Bella Hadid όχι μόνο επειδή είναι ambassador του brand αλλά και γιατί το αγαπούσε πριν από τη συνεργασία της με τον Οίκο. Όπως λέει η ίδια δεν μπορεί να βγει από το σπίτι χωρίς αυτό αφού το υαλουρονικό οξύ που περιέχει χαρίζει στα χείλη την έξτρα υγρασία που έχουν ανάγκη ενώ παράλληλα δημιουργεί ένα contoured εφέ που πολύ της αρέσει.

.

Η Jessica Alba κρατά πάντα μαζί της το Honest Beauty Everything Organic Facial Oil και τονίζει ότι είναι το πρώτο προϊόν που απλώνει το πρωί στην επιδερμίδα της αφού την “ξυπνά”. Το ανανεώνει κατά τη διάρκεια της ημέρας όποτε νοιώθει το δέρμα της στεγνό.

Το Evian Natural Mineral Water Facial Spray είναι το προϊόν που έχει πάντα μαζί της η Ashley Tisdale, μαζί με την κρέμα χεριών και το lip balm. Η ίδια σε video της στο YouTube αναφέρει ότι είναι το μοναδικό που αναζωογονεί την επιδερμίδα της ειδικά τις μέρες που εκτίθεται για ώρες στον ήλιο.

Η Francia Raisa δεν αποχωρίζεται το μολύβι φρυδιών Anastasia Beverly Hills Brow Wiz αφού η φωτεινή του απόχρωση κάνει ολόκληρο το πρόσωπο της να δείχνει νεότερο!

Και όπως ήταν αναμενόμενο η Karlie Kloss έχει πάντα το αγαπημένο της αξεσουάρ μαλλιών: το ’90s scrunchie! Το μεγαλύτερο trend της σεζόν που εκείνη δημιούργησε.Διαβάστε ακόμη:Δείτε το glitter smokey eyes της Bella Hadid και βρείτε την ευκαιρία να το υιοθετήσετεΛίγη πολυτέλεια στο μπάνιο μας δεν βλάπτει
Keywords
Τυχαία Θέματα