Τα δύο νέα αρώματα της Acqua di Parma είναι από τα πιο ενδιαφέροντα “κοκτέιλ” του φθινοπώρου!

Την αναζωογονητική, feel good αγκαλιά του ήλιου, που λαχταράμε τόσο πολύ μετά το καλοκαίρι, “κλείνει” η Acqua di Parma στην σοφιστικέ συλλογή της Signatures of the Sun που τώρα μεγαλώνει με δύο ξεχωριστά αρώματα.

Κάθε άρωμα αυτής της συλλογής κρατάει στην καρδιά του τα ηλιόλουστα εσπεριδοειδή του Colonia, του θρυλικού αρώματος της Acqua di Parma, τα οποία χαρίζουν απλόχερα το φως

τους στο συστατικό-πρωταγωνιστή κάθε δημιουργίας, χαρίζοντας μια πρωτόγνωρη οσφρητική εμπειρία και αποκαλύπτοντας όλη την απρόσμενη, ζωηρή λάμψη του!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Acqua di Parma (@acquadiparma_official)

Τα δύο new entries στη Signatures of the Sun είναι πραγματικά συναρπαστικά: το Lily of the Valley είναι ένα διακριτικό παιχνίδι αντιθέσεων όπου το ντελικάτο κρίνο της κοιλάδας αναδύεται μέσα στο μαλακό, ανοιξιάτικο φως, απελευθερώνοντας μια ευωδιά που δημιουργεί ένα χαρούμενο συναίσθημα αναγέννησης. Στηνκορυφή, ο ζωηρός χαρακτήρας του περγαμόντου και του γκρέιπφρουτ, μαζί με τις ζωηρές νότες φραγκοστάφυλου, αναγγέλλουν την πρώτη ανοιξιάτικη λιακάδα. Αυτό είναι το πρελούδιο για τα κρίνα της κοιλάδας που αποκαλύπτονται στηνπλούσια, floral καρδιά αυτού του αρώματος, λίγο πριν «εκραγούν» οι μεγαλειώδεις νότες από γιασεμί, μανόλια και γεράνι. Μια αδιάκοπη ανακάλυψη συνεχίζεται στο  background, όπου οι νότες του musk και του κέδρου «ξετυλίγονται» και αγκαλιάζουν τις αισθήσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Acqua di Parma (@acquadiparma_official)

Το Oud&Spice περιστρέφεται γύρω από την πιο σπάνια και πιο ακριβή ποικιλία agarwood, που προέρχεται από τη ρητίνη του δέντρου Aquilaria. Αυτό το ιδιαίτερα ακριβό συστατικό, γηγενές στο Λάος, διαφέρει από το κλασικό oud χάρη στην αποπλανητική στρογγυλότητά του. Εδώ, τα εσπεριδοειδή του Colonia φλερτάρουν με τριαντάφυλλο και συνδυάζονται με τις ανεπαίσθητα γλυκές και φρουτώδεις νότες του raspberry, στη ζεστή, spicy καρδιά του, το ροζ πιπέρι αναμειγνύεται με γαρύφαλλα και μια ιδέα κανέλας ενώ το oud αποκαλύπτει τις σαγηνευτικές αποχρώσεις του σε συνδυασμό με τον γήινο χαρακτήρα του πατσουλί και τον βαθύ και γλυκό χαρακτήρα του λάβδανου. ε ένα πλούσιο οσφρητικό ταξίδι και αναδεικνύοντας τη μοναδική φύση του. Αν λατρεύεις το Oud, σε αυτό το πλούσιο αλλά και λαμπερό άρωμα της Acqua di Parma, θα ανακαλύψεις μία από τις πιο σαγηνευτικές, εθιστικές όψεις του!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Acqua di Parma (@acquadiparma_official)

Τις δημιουργίες του οίκου Acqua di Parma θα τις βρεις αποκλειστικά στα attica και στο atticadps.gr/eshop

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Jennifer Aniston: Πίσω από το όνομα του clean beauty brand της, υπάρχει ένας προσωπικός λόγος

Τα φυσικά γκρίζα μαλλιά είναι τάση & αυτό το νέο treatment τους δίνει υπέροχη λάμψη!

Eyeliner: Ένα μυστικό για 100% επιτυχία και σούπερ γατίσιο αποτέλεσμα -ΒΙΝΤΕΟ!

Keywords
Τυχαία Θέματα