Βίκυ Καγιά: Το δημόσιο μήνυμά της λίγο πριν την πρεμιέρα του τέταρτου κύκλου του GNTM

Δύο περίπου ώρες πριν την μεγάλη πρεμιέρα του τέταρτου κύκλου του GΝΤΜ, η Βίκυ Καγιά που φέτος δεν θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας του Star, έκανε μία σχετική ανάρτηση στα social media.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια και fashion expert έκανε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram,

στο οποίο ευχήθηκε «Καλή τύχη» στους πρώην συνεργάτες της.

«Η Ισμήνη είναι νέο πρόσωπο για εσάς, εμείς την ξέρουμε πολλά χρόνια. Αυτό της αντικατάστασης και της σύγκρισης με βρίσκει απέναντι, γιατί πρέπει να αφήσετε αυτό τον άνθρωπο που μπήκε στη θέση για να συμπληρώσει το ρόλο, όχι τη θέση, να δείξει τη δική του προσωπικότητα, να δείξει τον εαυτό του, να της δώσετε μια ευκαιρία να είναι ο εαυτός της.

Δεν είναι ωραίο να συγκρίνουμε. Δεν είναι σωστό, είναι λάθος από τη ρίζα του. Εγώ με την Ισμήνη μίλησα και της ευχήθηκα “καλή επιτυχία”. Ό,τι χρειάζεται είμαι εδώ. Και αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Ως επαγγελματίας πρέπει να ξέρεις να σταματάς και να δίνεις χώρο σε νέους ανθρώπους να λάμψουν. Δεν είναι κακή η αλλαγή. Το όνομα της Ισμήνης είχε πέσει στο τραπέζι πολύ παλιότερα, τουλάχιστον από εμένα επί εποχή Ηλιάνας, αλλά δεν ξέρω αν επικοινώνησαν μαζί της», είχε δηλώσει πριν λίγους μήνες στο Πρω1νό για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου που θα την αντικατατήσει στο GNTM.

Διαβάστε ακόμα:

Aλέξανδρος Μπουρδούμης: Η απάντησή του στην Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Γιώργος Καράβας: Όσα αποκάλυψε για το GNTM λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

Μίνως Θεοχάρης: Περιγράφει τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε εχθές από οδηγό ταξί

Keywords
Τυχαία Θέματα