Τα genius μυστικά μακιγιάζ των celebrities

Οι καλύτεροι και πιο πιστοί φίλοι των celebrities είναι οι εξής δύο: make up artist και hairstylist. Είναι εκείνοι που θα τις μεταμορφώσουν σε κάθε τους εμφάνιση. Εκείνοι οι οποίοι χάρη στο ταλέντο και τις γνώσεις τους θα κάνουν όλο τον κόσμο να μιλά για το look της πελάτισσας τους. Οπότε όπως καταλαβαίνετε οι stars έχουν εμμονή μαζί τους και συνήθως τους έχουν στο πάλι τους όπου κι αν βρίσκονται.

Παράλληλα και μετά από τόσο χρόνο που ξοδεύουν μαζί μαθαίνουν

κι αυτές κάποια μυστικά ομορφιάς. Κατάλληλα για τον δικό τους τύπο μόνο ώστε να τα ακολουθούν στις σπάνιες περιπτώσεις που ο make up artist δεν θα μπορέσει να τις βοηθήσει. Γιατί όσο αφορά τα μαλλιά όλο και κάτι απλό θα καταφέρουν να κάνουν. Θα τα μαζέψουν σε μια αλογοουρά ή ένα messy bun και στη χειρότερη θα φορέσουν ένα καπέλο. Με το μακιγιάζ όμως δεν μπορούν να καταφέρουν και πολλά αν δεν ξέρουν το μυστικό της επιτυχίας.

Πέντε celebrities λοιπόν και μάλιστα από τις πιο αγαπημένες σας αποκάλυψαν το μικρό τους μυστικό όσο αφορά το μακιγιάζ.

Lili Reinhart: Φορά πάντα μια συγκεκριμένη μάσκαρα αφού θεωρεί ότι αν οι βλεφαρίδες της έχουν μήκος, όγκο και χρώμα τότε όλα είναι οκ. Πρόκειται για την Clinique Mascara η οποία της χαρίζει όλα όσα χρειάζεται. Επίσης δεν βγαίνει ποτέ από το σπίτι χωρίς κονσίλερ.

Kim Kardashian: Η βασίλισσα του contour αποκάλυψε ότι εφαρμόζει τη συγκεκριμένη μέθοδο και γύρω από το στόμα και μάλιστα το παρουσίασε σε ειδικό tutorial.

Blake Lively: Χρησιμοποιεί το κραγιόν της τόσο στα ζυγωματικά όσο και στα βλέφαρα. Της το πρότεινε ένας ειδικός πριν από αρκετά χρόνια και το βρήκε έξυπνο και πρακτικό. Επίσης απλώνει μικρή ποσότητα στα σημεία του προσώπου τα οποία “βλέπει” ο ήλιος όπως είναι η γέφυρα της μύτης.

Taylor Swift: Το κόκκινο κραγιόν είναι το σήμα κατατεθέν της. Για να παραμείνει στη θέση του τοποθετεί ένα χαρτομάντιλο στα χείλη απλώνει πούδρα σε μορφή σκόνης και τέλος απλώνει το κραγιόν.

Zendaya: Το μυστικό της για τη λάμψη στην επιδερμίδα της που όλες ζηλεύουμε είναι η κρέμα Aquaphor. Εκείνη που χρησιμοποίησε και ο προσωπικός make up artist της Meghan Markle, Daniel Martin αντί για highlighter στα ζυγωματικά.

Διαβάστε ακόμη:

Τα χείλη σας χρειάζονται ενυδάτωση και προστασία δηλαδή lip balm με SPF

Η νέα τάση θέλει κόντρα ξύρισμα στο πρόσωπο

Keywords
Τυχαία Θέματα