Τα κραγιόν που θα παραμείνουν στη θέση τους μέχρι την ώρα του ντεμακιγιάζ

Καμία από εμάς δεν θέλουμε το κραγιόν μας να εξαφανίζεται κάθε φορά που θα πιούμε μια γουλιά κρασί ή ένα κρακεράκι. Αυτό συμβαίνει συχνά και κάθε φορά είμαστε μέσα στα νεύρα αφού θα πρέπει να το ανανεώσουμε. Και δεν είναι ιστορία αυτή. Ειδικά αν πρόκειται για επαγγελματική συνάντηση ή ακόμα χειρότερα το πρώτο ραντεβού.

Και σε αυτό ακριβώς το σημείο έρχονται και πάλι τα αγαπημένα μας beauty brands να μας δώσουν τη λύση με τις φόρμουλες που παραμένουν στα χείλη για ώρες.

Αναλλοίωτες, με το χρώμα ζωντανό και υπέροχο. Σε όλες τις αποχρώσεις και υφές. Ναι είναι ματ αλλά ταυτόχρονα λαμπερά και έξτρα ενυδατικά.

Δείτε αυτά που ακολουθούν γιατί ένα τουλάχιστον θα το αποκτήσετε άμεσα, είμαι σίγουρη.

Smashbox Always On Matte Liquid Lipstick, Psychic: Αν ψάχνετε ένα απαλό κραγιόν που να ενυδατώνει τα χείλη σας αλλά να παραμένει παράλληλα στη θέση του για ώρες μόλις το ανακαλύψατε. Ακόμα και οι nude αποχρώσεις του είναι απίθανες.

Fenty Beauty Mattemoiselle Plush Matte Lipstick, Griselda: Γιατί η Rihanna ξέρει από κραγιόν και το συγκεκριμένο είναι το αγαπημένο της. Δυνατό κόκκινο της Βουργουνδίας που χαρίζει στα χείλη ένα γοητευτικό και sexy look.

Bobbi Brown Crushed Lip Color, Baby: Ακόμα κι αν ταμπονάρετε τα χείλη σας το χρώμα θα παραμείνει στη θέση του. Η φόρμουλα είναι μεν σταθερή αλλά δεν στεγνώνει τα χείλη χάρη στη βιταμίνη Ε και C που περιέχει στη σύνθεση του. Αντίθετα, τα ενυδατώνει και τα φροντίζει.

Nars Powermatte Lip Pigment, Get it On: Από την ονομασία του και μόνο καταλαβαίνετε περί τίνος πρόκειται. Get it on λοιπόν με μία φόρμουλα ρευστή και κρεμώδη παράλληλα που χαρίζει ένα βελούδινο φινίρισμα που θα αγαπήσετε.

Kat Von D Beauty Everlasting Liquid Lipstick, Bow N Arrow: Τα ματ κραγιόν της make up artist είναι λατρεία. Είναι σταθερά με τη λάμψη ενός κραγιόν. Μόνο η συγκεκριμένη θα μπορούσε να δημιουργήσει φόρμουλα σαν κι αυτή.

Διαβάστε ακόμη:

Τα καλύτερα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ για εσάς που δεν προλαβαίνετε να ξεβαφτείτε

Keywords
Τυχαία Θέματα