Τα ωραιότερα βερνίκια νυχιών του Χειμώνα

Υπάρχουν και οι γυναίκες που δεν επισκέπτονται συχνά τη μανικιουρίστ γιατί τα καταφέρνουν τέλεια μόνες στο σπίτι. Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία θα πρέπει να σας δώσουμε συγχαρητήρια. Είμαστε σίγουρες πως έχετε παρακολουθήσει τη nail artist αλλά και tutorial. Επίσης δίνετε βάση στις συμβουλές που σας δίνουμε κατά καιρούς και ακολουθείτε πιστά τα βήματα. 

Αυτό σημαίνει πως έχετε όλα τα απαραίτητα εργαλεία στο νεσεσέρ σας και έχετε μια ικανοποιητική συλλογή από βερνίκια. Κάθε σεζόν τα ανανεώνετε ακολουθώντας

τις τάσεις και δίνετε μεγάλη σημασία στα base και top coat αφού είναι το πρώτο και τελευταίο βήμα της διαδικασίας του μανικιούρ.

Εμείς, από την πλευρά μας σας προτείνουμε κάθε σεζόν τα νέα και ωραιότερα βερνίκια νυχιών και μιας και έρχεται χειμώνας ήρθε η στιγμή να σας αποκαλύψουμε τα αγαπημένα των celebrity nail artists και δικά μας ταυτόχρονα. 

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε εκείνο ή εκείνα που θα αποκτήσετε. Μην ξεχνάτε πως έχουμε 10ήμερο εκπτώσεων και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία.

Chanel Le Vernis Longwear Nail Colour, Darkness: Το πράσινο χρώμα στο μανικιούρ είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Το συγκεκριμένο είναι σκούρο, κομψό και σοφιστικέ.

Dior Happy 2020 Diorific Vernis Glitter Top Coat: Γιορτινό και χαρούμενο. Πολύχρωμο με  glitter φοριέται μόνο του ή πάνω από nude παστέλ ή πιο σκούρα βάση.

Essie Nail Color, Let It Bow: Λευκό και ιριδίζον που θυμίζει πάγο και χιόνι. Μπορείτε να το απλώσετε μόνο του αν θέλετε ένα διακριτικό αποτέλεσμα ή πάνω από το αγαπημένο σας βερνίκι για έξτρα shimmering εφέ.

OPI Hello Kitty Nail Lacquer, Hello Pretty: Είναι συλλεκτικό, έντονο και pop. Κατάλληλο για όσες από εσάς αγαπάτε τα εκκεντρικά χρώματα στα νύχια σας. Η απόχρωση είναι μοβ και θυμίζει πολύτιμο λίθο.

Yves Saint Laurent La Laque Couture, Beige Aventureux: Το απόλυτα κομψό χρώμα. Κατάλληλο για όλες τις ώρες και περιστάσεις. Ένα απαλό ροζ χρώμα και μία φόρμουλα που χάρη στο έλαιο τριαντάφυλλου που περιέχει χαρίζει δύναμη στα νύχια.

Κεντρική photo: Pascal Le Segretain/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε το Halloween κούρεμα της Courteney Cox και ουρλιάξτε ελεύθερα

Blond Espresso Hair: Ο συνδυασμός καστανού με ξανθό που θα λατρέψετε

Keywords
Αναζητήσεις
χρώματα νυχιών 2020
Τυχαία Θέματα