Τα βαμμένα μαλλιά θέλουν τα σωστά προϊόντα περιποίησης

Τα βαμμένα μαλλιά είναι μια κατηγορία από μόνα τους. Από τη στιγμή που αποφασίσατε να κάνετε χημική επεξεργασία θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιείτε πρέπει να είναι κατάλληλα για βαμμένα μαλλιά. Αφού η τρίχα ξεθωριάζει και αποκτά θαμπή όψη ενώ παράλληλα η ξηρότητα είναι ένα βήμα μακριά.

Εγώ θα σας προτείνω μια νέα σειρά περιποίησης κι εσείς απλά θα με ευχαριστείτε μετά την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Πρόκειται για τη νέα Moroccanoil

Color Complete Collection η οποία στοχεύει στην καταπολέμηση της χρωματικής αποδόμησης, απόκλισης και φθοράς της απόχρωσης, με μία πλήρη σειρά προϊόντων για χρήση είτε στο κομμωτήριο είτε στο σπίτι σας.

Η σύνθεση των προϊόντων στηρίζεται σε αποκλειστικές τεχνολογίες που βοηθούν ταυτόχρονα στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης – συμπεριλαμβανομένων των χημικών συστατικών, της οξείδωσης και του styling με θερμοπαραγωγά προϊόντα – τα οποία επηρεάζουν τη ζωντάνια και τον όγκο των βαμμένων μαλλιών. Η Moroccanoil Color Complete χάρη στην ArganID™ technology εμπλουτίζει τα μαλλιά με argan oil στο βάθος του τριχωτού της κεφαλής, ενώ παράλληλα αποκαθιστά και «σφραγίζει» τους πόρους, προλαμβάνοντας την πιθανή απώλεια χρώματος.

Η σειρά αποτελείται από τα εξής προϊόντα:

Moroccanoil ChromaTech PRIME: Είναι το πρώτο βήμα της θεραπείας στο κομμωτήριο που αυξάνει τη χρωματική απόδοση, εξισορροπεί τη λιπαρότητα και προετοιμάζει το τριχωτό της κεφαλής πριν την εφαρμογή της βαφής.

Moroccanoil ChromaTech POST: Είναι το απαραίτητο βήμα μετά τη βαφή αφού σφραγίζει το χρώμα και βοηθά στη διατήρηση του.

Moroccanoil Color Continue Shampoo & Conditioner: Σαμπουάν και κοντίσιονερ κατάλληλα για συχνή χρήση στο σπίτι. Προσφέρουν αναδόμηση και θρέψη στην τρίχα φροντίζοντας παράλληλα το χρώμα.

Moroccanoil Protect & Prevent Spray: Σπρέι που δρα ενάντια στο ξεθώριασμα και την οξείδωση του χρώματος. Λειτουργεί σαν ένα conditioner-ασπίδα που βοηθά στην εξισορρόπηση των ελεύθερων ριζών οι οποίες δημιουργούνται από τη μόλυνση του περιβάλλοντος ενώ απορρoφά τις UV ακτίνες. Τα μαλλιά αποκτούν λάμψη, ζωντάνια και κίνηση.

Διαβάστε ακόμη:

Τα πιο εντυπωσιακά mani για κοντά νύχια

Tα κραγιόν που θα φορέσετε τις γιορτινές μέρες!

Keywords
Τυχαία Θέματα