Ταξίδι στο εξωτερικό για τη Δούκισσα Νομικού-Δείτε πού βρίσκεται για τις ημέρες του Πάσχα

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της βιώνει η Δούκισσα Νομικού, καθώς είναι έγκυος στο δεύτερο της παιδί, καρπό του έρωτα της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Να σας θυμίσουμε πως το χαρμόσυνο γεγονός έγινε γνωστό μέσω του Πρω1νού, όπου ο Άρης Καβατζίκης παρουσίασε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού HELLO: “Η οικογένεια της Δούκισσας Νομικού

και του Δημήτρη Θεοδωρίδη θα μεγαλώσει καθώς η Δούκισσα είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι τους. Προτεραιότητα της είναι η ωραία της οικογένεια. Διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Τα παιδάκια θα μεγαλώσουν πολύ πολύ κοντά, θα έχουν ενάμιση χρόνο διαφορά. Το φύλο δεν το γνωρίζουμε και για να φανεί η κοιλίτσα της θα πρέπει να περάσει καιρός γιατί είναι πολύ λεπτεπίλεπτη….”!

Μάλιστα, η Δούκισσα Νομικού στο παρελθόν δεν είχε κρύψει την επιθυμία της να αποκτήσει δεύτερο παιδάκι και το γεγονός φαίνεται να έχει φέρει πολλά χαμόγελα στο ζευγάρι. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν μία διαδικτυακή φίλη της παρουσιάστριας την ρώτησε στα social media αν θα ήθελε να αποκτήσει δεύτερο παιδί, εκείνη απάντησε με ενθουσιασμό: «Πολύ, μακάρι».

Η παρουσιάστρια κρατάει χαμηλούς τόνους σχετικά με την εγκυμοσύνη της, ωστόσο συχνά κάνει διάφορες αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μέσω των τελευταίων της δημοσιεύσεων αποκάλυψε πως αποφάσισε να ταξιδέψει στο εξωτερικό με την οικογένεια της για τις ημέρες τους Πάσχα. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία από το Ντουμπάι όπου και βρίσκεται: “Η θέα μου αυτή τη στιγμή ”, έγραψε στη λεζάντα.

Δείτε την ανάρτηση της παρουσιάστριας:

View this post on Instagram

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on Apr 22, 2019 at 9:08am PDT

Διαβάστε ακόμη:

Η συγκινητική ανάρτηση της Βικτώριας Καρύδα: “Το σπίτι μου έχει τέσσερις γωνίες…”

Απολογία Λυκουρέζου: “Αδιανόητο ένας άνθρωπος του δικού μου υποβάθρου να είναι…”

Δύσκολες στιγμές για τον Πέτρο Κωστόπουλο-Το συγκινητικό μήνυμα στο Instagram

Βίκυ Χατζηβασιλείου: “Με τον Alpha δεν έχω συζητήσει ακόμα, έχω δεχτεί προτάσεις από άλλα κανάλια”

Keywords
Τυχαία Θέματα