Τι απάντησε η Φαίη για πρώτη φορά σε δημοσιεύματα που αφορούν στην προσωπική της ζωή;

Η Φαίη μας για πρώτη φορά θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να απαντήσει σε δημοσίευμα που αναφέρεται στην προσωπική της ζωή. Η αγαπημένη μας ενημερώθηκε νωρίς το πρωί πως κυκλοφορεί δημοσίευμα που τη θέλει σε σχέση με τον Αχιλλέα Βιγγόπουλο.

Φανερά ενοχλημένη με τα όσα γράφονται θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια:«Η Ελεάνα το πρωί με ρώτησε, Καλά, γράφει ένα περιοδικό ότι είσαι με τον τάδε Πραγματικά σας λέω έστειλα τις φωτογραφίες στον δικηγόρο μου. Η πρώτη αντίδραση ήταν αυτή. Λέω στείλε μου τώρα τις φωτογραφίες. Λέω, πρώτη φορά που θα κινηθώ νομικά» και συνέχισε:

«Δεν είναι αστείο, μπορεί μεταξύ μας να γελάμε, μην κάνεις πλάκα στον αέρα γιατί δεν είναι αστείο. Γράφουν για έναν άνθρωπο, τον οποίο τον γνωρίζω μόνο από ρεπορτάζ που έχουμε δείξει στην εκπομπή, ενώ στη ζωή μου, ποτέ μα ποτέ, δεν τον έχω γνωρίσει. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Δεν είναι ωραίο γιατί νομίζω ότι ποτέ μου δεν έχω προκαλέσει σε αυτό το κομμάτι και θέλω τα πράγματα να αντιμετωπίζονται με κάποια σοβαρότητα. Άλλες φορές έχουν γράψει για τον Άκη Πετρετζίκη που σας ορκίζομαι τον έχω δει μόνο στον τηλεοπτικό αέρα και έχουμε συναντηθεί 2-3 φορές σε όλη τη ζωή μου. Μια φορά σε έναν Μαραθώνιο στη Θεσσαλονίκη, μια φορά που πήγαμε να φάμε όλη η εκπομπή στο μαγαζί του και άλλη μια φορά που του έκανα συνέντευξη για το site. Μα πως τα γράφεις αυτά, έτσι απλά για να γράφεις όταν δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα; Εντάξει δεν είναι πλάκα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Μπαλατσινού-Κωστόπουλος: Στις Σπέτσες μαζί με τον γιο τους – ΦΩΤΟ

Keywords
Τυχαία Θέματα