Τι γίνεται με την Ιωάννα Μπέλλα και τον κολλητό του Δημήτρη Μηλιώνη;

Θέμα συζήτησης έγινε λίγο καιρό πριν, η Ιωάννα Μπέλλα, όταν την είδαμε να νυχτοπερπατά με τον επιχειρηματία και σύντροφο της Δήμητρας Αλεξανδράκη, Δημήτρη Μηλιώνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Espresso», το πανέμορφο μοντέλο και Star Hellas, εμφανίζεται συχνά τελευταία, σε στέκια των νοτίων προαστίων παρέα με το Γιώργο Σαλταπίδα, έναν καλογυμνασμένο νεαρό, που ζει στη Βάρκιζα, λατρεύει τα πανάκριβα super

cars και όπως αναφέρει η εφημερίδα, είναι φίλος του Δημήτρη Μηλιώνη.

Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο εάν είναι απλώς δύο άνθρωποι που τυχαίνει να κάνουν παρέα ή εάν υπάρχει κάτι πιο προσωπικό ανάμεσά τους.

Πάντως είναι βέβαιο πως υπάρχει μεταξύ τους μια τρυφερή φιλία, καθώς όταν η Ιωάννα δεν προπονείται στη Γλυφάδα υπό το άγρυπνο βλέμμα του personal trainer της, περνάει αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο της μαζί του.

Μάλιστα, η καλλονή που μας εκπροσώπησε τον περασμένο Δεκέμβριο στο διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος και ο Γιώργος Σαλταπίδας φαίνεται να απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι τους έχουν δει πολλές φορές μαζί στη Γλυφάδα και σε γύρω περιοχές, οι δυο τους δεν έχουν υπάρξει, προς το παρόν τουλάχιστον, διαχυτικοί δημοσίως, αλλά ούτε έχουν δώσει κάποια άλλη αφορμή για σχόλια.

Διαβάστε ακόμα:

Αυτοκτόνησε στα 33 του χρόνια γνωστός αθλητής

Keywords
Τυχαία Θέματα