“Τις τελευταίες μέρες γνωρίζαμε πως κάτι δεν πηγαίνει καλά με τον Βασίλη Λυριτζή…”

Η δημοσιογράφος Μαρία Αναστασοπούλου σε συνέντευξη της στη Real life και την Πολυξένη Καραμίχα μίλησε μεταξύ άλλων για την απώλεια του Βασίλη Λυριτζή, αλλά και τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Οικονόμου.

Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Λυριτζής… Πώς βίωσες αυτή την απώλεια;

Τις τελευταίες ημέρες γνωρίζαμε πως κάτι δεν πηγαίνει καλά, ωστόσο, ακόμη κι αν το ξέρεις, όταν έρχεται αυτή η στιγμή, είναι αβάσταχτη. Ο Βασίλης ήταν με μια λέξη γενναιόδωρος στην πολιτική του άποψη, με τους συναδέλφους,

σε όλα του. Βιάστηκε…

Κατά τα άλλα, πώς είναι η τηλεοπτική σεζόν;

Είναι η δεύτερη χρονιά που κάνουμε την εκπομπή με τον Δημήτρη και είναι σαφέστατα μια πάρα πολύ καλή χρονιά για εμάς. Όχι μόνο στα νούμερα της AGB, αλλά και από πλευράς λειτουργικότητας και χημείας.

Εξακολουθείτε να διαφωνείτε με τον Δημήτρη Οικονόμου;

Όσο περνά ο καιρός, έχω όλο και πιο διαφορετικές απόψεις. Έχω συνειδητοποιήσει πως το πιο ωραίο μας τελικά είναι όχι μόνο να διαφωνούμε μεταξύ μας, αλλά να το συζητάμε και στον αέρα και να παίρνουμε και μηνύματα από τηλεθεατές που λένε «συμφωνώ με τη μία ή την άλλη άποψη».

Ο επί χρόνια συνεργάτης και φίλος του ο Δημήτρης Οικονόμου στην είδηση του θανάτου του Βασίλη Λυριτζή είχε αναφέρει:

“Ήμασταν με τον Βασίλη από το 1989, συνεργαστήκαμε στις ίδιες δουλειές, είχαμε κοινή πορεία από το 1996 μέχρι πριν από ενάμιση χρόνο. Μας αγαπήσατε πολύ σαν δίδυμο, πριν από ενάμιση χρόνο χωρίσαμε και δυστυχώς σήμερα είχαμε αυτή την κατάληξη, μετά από μια σύντομη μάχη που έδωσε με την ασθένεια στο νοσοκομείο. Να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια, που είναι και δική μου οικογένεια, γιατί είμαστε και κουμπάροι, είμαστε και συγγενείς στην πραγματικότητα και θα είμαι πάντα δίπλα τους.

Δεν έχω πια λόγια να πω. Τον περιμέναμε τις τελευταίες μέρες, ξέραμε ότι η κατάσταση είχε επιδεινωθεί, ειδικά από χθες βράδυ που ενημερώθηκε κι εγώ ότι είναι θέμα ωρών. Τώρα στις 5:30 το πρωί έγινε το συμβάν. Για όλους εμάς εδώ είναι μια κατάσταση που δεν είναι εύκολο να τη διαχειριστούμε. Περισσότερα χρόνια έχω περάσει σε αυτή τη ζωή με τον Λυριτζή παρά με την οικογένειά μου”.

Διαβάστε ακόμα: “Έφερνε βαρέως η μάνα μου το ότι δεν παντρεύτηκα…το νυφικό είναι ακόμα ό,τι σιχαίνομαι”

Masterchef: Ο Σταμάτης Κωβαίος εξομολογείται και ξεσπά για την… “κλίκα”: “Όταν έμαθα τι εικόνα έχω έξω”

Ο πατέρας του Γιάννη Μακρή “σπάει” τη σιωπή του – Τι λέει για τη σύλληψη του φερόμενου ως δολοφόνου του γιου του;

Keywords
Τυχαία Θέματα