Το 90’s hairstyle που είδαμε στα SAG Awards και είναι η μεγαλύτερη τάση της σεζόν

Κάθε φορά που οι celebrities εμφανίζονται σε απονομές βραβείων το beauty look τους περνά από το μικροσκόπιο. Στην περίπτωση που κάποιο μακιγιάζ ή χτένισμα επικρατεί τότε ένα είναι σίγουρο: Είναι το επόμενο μεγάλο trend. Στα παρασκήνια οι make up artists και οι hairstylists εμπνέονται από παλιότερες δεκαετίες, τις δημιουργίες που έχουν σκοπό να φορέσουν οι celebrities αλλά και μικρές λεπτομέρειες από την προσωπικότητα τους. Και κάπως έτσι οι φωτογραφίες τους κάνουν το γύρω του κόσμου σε λίγες μόλις ώρες.

Τα βραβεία SAG που πραγματοποιήθηκαν

την περασμένη Κυριακή δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση. Οι stars έκαναν εντυπωσιακές εμφανίσεις και ένα 90’s χτένισμα ήταν εκείνο που επέλεξαν αρκετές με αποτέλεσμα να γίνει η τάση της σεζόν. Εκείνη που θα δούμε παντού τους επόμενους μήνες.

Πρόκειται για τις δύο τούφες που πέφτουν στο πρόσωπο. Τα μαλλιά τους ήταν μαζεμένα σε κότσο, ψηλό ή χαμηλό. Το συγκεκριμένο 90’s hairstyle μας θυμίζει πολλά μιας και όλες μας έχουμε κάπου μια φωτογραφία με το συγκεκριμένο look.

Όσο αφορά τις εμφανίσεις στα SAG Awards το επέλεξαν celebrities όπως oι: Margot Robbie, Jennifer Lopez, Renee Zellweger, D’ Arcy Carden και Natalia Dyer.

Jennifer Lopez: Με ένα ακόμη glam chic look εμφανίστηκε στα SAG Awards που δημιούργησε ο σταθερός, στενός της φίλος Chris Appleton.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Scott Barnes (@scottbarnescosmetics) στις 19 Ιαν, 2020 στις 4:54 μμ PST

Η Margot Robbie μάζεψε τα μαλλιά της σε έναν χαλαρό, ψηλό κότσο με ιδιαίτερο πιάσιμο. Οι δύο τούφες ήταν κυματιστές και ακουμπούσαν απαλά στο πρόσωπο της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bryce Scarlett (@brycescarlett) στις 19 Ιαν, 2020 στις 5:22 μμ PST

Η Natalia Dyer είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε έναν κλασικό κότσο τον οποίο συνδύασε με τις curtain bangs αλλά και τις δύο ακριανές τούφες ελεύθερες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη fionastiles (@fionastiles) στις 19 Ιαν, 2020 στις 7:13 πμ PST

Η D’ Arcy Carden κράτησε σταθερή την εμβληματική της χωρίστρα στη μέση και μάζεψε τα μαλλιά σε έναν σφιχτό, χαμηλό κότσο. Οι τούφες χάρισαν στο χτένισμα ένα απίθανο twist.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MICHAEL ASHTON (@michaelashton) στις 20 Ιαν, 2020 στις 12:40 μμ PST

H Renee Zellweger υιοθέτησε ένα σινιόν με όγκο αφήνοντας τις κυματιστές τούφες να θυμίζουν το 50’s glam look.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Renee Kathleen Zellweger (@renee__zellweger) στις 20 Ιαν, 2020 στις 1:35 μμ PST

Διαβάστε ακόμη:

Ο κότσος της Lily Reinhart στα SAG Awards είναι τέλειος για βραδινή έξοδο ή για νυφικό hairstyle

Δείτε πως θα αντιγράψετε τα υπέροχα updos της Florence Pugh

Keywords
Τυχαία Θέματα