Το αγαπημένο hairstyle της Irina Shayk θα σας σώσει τα πρωινά που τα μαλλιά σας δεν στρώνουν με τίποτα

Είναι κι εκείνες οι μέρες που τα μαλλιά σας κάνουν του κεφαλιού τους. Δεν στρώνουν με τίποτα, φριζάρουν και δεν ξέρετε τι να κάνετε. Δεν μπορείτε να κυκλοφορείτε όλη μέρα με σκουφί ή καπέλο. Για κομμωτήριο ούτε λόγος μιας και δεν έχετε χρόνο καθώς επίσης δεν προλαβαίνετε να λουστείτε και να τα φορμάρετε έστω και πρόχειρα μόνες σας.

Ναι υπάρχει πάντα η λύση της αλογοουρά και της πλεξούδας αλλά θα θέλατε κάτι πιο chic και stylish. Όπως για παράδειγμα των it girls και των μοντέλων. Πως καταφέρνουν ακόμη κι όταν βγαίνουν από το

γυμναστήριο ή σε μια βόλτα στην πόλη να είναι καλοχτενισμένες και κομψές;

Η Irina Shayk είναι μία από αυτές. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα υιοθετεί ένα τέλειο χτένισμα που της δημιουργούν οι hairstylists στις πασαρέλες και το έχει αγαπήσει πολύ απ’ ότι φαίνεται. Η Shayk μαζεύει τα μαλλιά της σε ένα sleek χαμηλό κότσο ή αλογοουρά με αυστηρή και βαθιά χωρίστρα στην άκρη. Πρόκειται για ένα χτένισμα που ταιριάζει με όλα τα  looks, τις ώρες και τις περιστάσεις.

Photo: Christian Vierig/Getty Images/Ideal Image

Μπορείτε να το υιοθετήσετε το πρωί στο γραφείο αλλά και σε μια βραδινή, επίσημη εμφάνιση

Photo: Rosdiana Ciaravolo/Getty Images/Ideal Image

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απλώστε μικρή ποσότητα gel φορμαρίσματος στα μαλλιά και να τα χτενίστε αφού προηγουμένως έχετε κάνει τη χωρίστρα. Τα πιάνετε σφιχτά με ένα λαστιχάκι. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λάδι ενυδάτωσης για έξτρα λάμψη.

Κεντρική photo: Pietro D’ Aprano/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Το αξεσουάρ μαλλιών που πρέπει να αποκτήσετε asap αφού είναι το μεγαλύτερο trend της Άνοιξης

Πριν κλείσετε ραντεβού με τον haircolorist δείτε τις μεγαλύτερες τάσεις της Άνοιξης

Keywords
Τυχαία Θέματα