Το νέο hair color trend είναι εμπνευσμένο από τα αγαπημένα σας cupcakes

Η έμπνευση των hair colorists δεν έχει όρια τελικά. Από τα φύλλα του φθινοπώρου μέχρι συγκεκριμένη ποικιλία κρασιού τα έκαναν χρώμα στα μαλλιά.

Και τώρα έρχεται το αγαπημένο μας και δικό τους πιθανότατα γλύκισμα! Πρόκειται για το cupcake και είναι η νέα τους εμμονή. Και εξηγώ ευθύς αμέσως τι εννοώ. Το χρώμα που έχουν τα συγκεκριμένα γλυκίσματα όταν έχουν βγει από το φούρνο είναι κάτι μεταξύ καφέ και κόκκινου.

Αυτή ακριβώς η απόχρωση είναι το νέο trend στα μαλλιά. Φυσικά ξεκίνησε από το Hollywood και εξαπλώθηκε μέσα σε ελάχιστο χρόνο παντού.

Οι hair colorsts την ονομάζουν red velvet και την έχουν κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή στο Instagram. Είναι μια γλυκό και ζεστό χρώμα που ανάλογα με την ποσότητα κόκκινου που έχει μπορεί να ταιριάξει σε όλες τις επιδερμίδες. Γιατί όπως τα cupcakes έτσι και η red velvet απόχρωση έχει συνταγή.

Είναι πιο εύκολο να δημιουργηθεί σε ανοιχτόχρωμες βάσεις ενώ στα καστανά ή πολύ σκούρα μαλλιά θα χρειαστούν περισσότερες από μία χημικές εργασίες ώστε να πετύχει ο ειδικός την απόχρωση. Θα πρέπει να έχετε υπομονή αν θέλετε να αποκτήσετε το τέλειο αποτέλεσμα. Τους πρώτους μήνες η επίσκεψη στο κομμωτήριο θα είναι πιο συχνή ώστε να σταθεροποιηθεί.

Αν αποφασίσετε να υιοθετήσετε την συγκεκριμένη απόχρωση θα πρέπει να γνωρίζετε ότι θέλει ιδιαίτερη φροντίδα. Το κόκκινο είναι ένα πολύ ευαίσθητο χρώμα που έχει την ιδιότητα να ξεθωριάζει εύκολα και μάλιστα με τα πρώτα λουσίματα αν δεν χρησιμοποιείτε τα κατάλληλα προϊόντα. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να επιλέξετε σαμπουάν χωρίς θεϊκό άλας στην σύνθεση του ενώ το κοντίσιονερ και η μάσκα ενυδάτωσης πρέπει να έχουν απαλές φόρμουλες επίσης.

Όπως ήδη ανέφερα οι haircolorists φρόντισαν να ανεβάσουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram τα κατορθώματα τους ώστε να σας πείσουν να υιοθετήσετε το ωραιότερο χρώμα του φετινού χειμώνα.

Δείτε τα ωραιότερα πριν κλείσετε ραντεβού με τoν κομμωτή σας.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wella Professionals Nordic (@wellanordic) στις 17 Νοέ, 2018 στις 1:52 πμ PST


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ardie Beauty Bar (@ardie81) στις 25 Νοέ, 2018 στις 10:22 μμ PST


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JOLIE (@jolie_redaktion) στις 17 Νοέ, 2018 στις 1:17 πμ PST


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη S U L L Y G (@sullyg__) στις 16 Σεπ, 2018 στις 9:16 πμ PDT

Διαβάστε ακόμη:

Τρία eye looks που πρέπει να τολμήσετε

Γνωρίζετε τι είναι το multimasking; Αν όχι πρέπει γιατί είναι απλά τέλειο!

Keywords
Τυχαία Θέματα