Το Πρω1νό: Το spoiler για τις “Άγριες Μέλισσες” και τα όσα θα γίνουν μετά την αποφυλάκιση της Ελένης!

Στο “Πρω1νό” προβλήθηκε απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1, “Άγριες Μέλισσες” και οι εξελίξεις αναμένεται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Μετα την προβολή του αποσπάσματος, ο Αλέξης Μίχας πήρε τον λόγο και έκανε ένα spoiler για τα όσα θα δούμε στις “Άγριες Μέλισσες” τις επόμενες ημέρες.

“Φτάνει η ώρα που ο εφιάλτης της Ελένης τελειώνει, φτάνει η ώρα που η Ελένη θα βρεθεί εκτός φυλακής. Όπως σας είχα πει ο υπουργός Πεσματζής αποφασίζει να της δώσει χάρη, είχε σώσει την κόρη του και τον γαμπρό του από βέβαιο θάνατο. Η Ελένη θα

αποδράσει όμως θα της δώσει χάρη ο υπουργός. Η είδηση αυτή λυτρώνει τον Λάμπρο, αλλά την ίδια στιγμή φέρνει σεισμό στο Διαφάνι. Η Μυρσίνη γίνεται έξαλλη και απειλεί θέος και δαίμονες και τονίζει ότι δεν θα επιτρέψει να συμβεί αυτό, όμως δημιουργείται και μια μεγάλη σύγκρουση εντός της οικογένειας Σεβαστού. Η αποφυλάκιση της Ελένης θα φέρει σε ρήξη την Ασημίνα με τον Νικηφόρο. Ο λόγος είναι επειδή ο μικρός Σέργιος θα έχει μια φοβία και δεν θα θέλει να συναντήσει τη θεία του. Θα δούμε τον Νικηφόρο να μη θέλει το παιδί να έχει κάποια σχέση με την Ελένη και την Ασημίνα να θέλει να τους φέρει πιο κοντά.”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Το Πρω1νό: Η εξομολόγηση του Νίκου Κουρή για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει 

Το Πρω1νό: Διευκρινίσεις για τις μετακινήσεις & τα μέτρα από την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ 

Σχολεία: Προβλήματα με την τηλεκπαίδευση-Τι συνέβη και “έπεσε” το σύστημα 

Keywords
Τυχαία Θέματα